2019: Recent submissions

  • ZBANCĂ, Ion; PODBORSCHI, Valeriu (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2019)
    Camion autonom electric, dotat și utilat cu tehnologii moderne-autopilot, camere de luat vederi, dispozitive de localizare, sisteme de informare și comunicare inteligente.
  • NICOLĂESCU, Mircea; PODBORSCHI, Valeriu (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2019)
    Aspirator - robot conceput pentru a fi utilizat în încăperi de locuit, echipat cu trei brațe suplimentare de colectare a prafului în locuri greu accesibile, sisteme de ghidare spațială și filtrare a apei.
  • CIOBANU, Radu; CIOBANU, Oleg; BOTEZ, Alexei; TRIFAN, Nicolae; MALCOCI, Iulian (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2019)
    Instalaţia de vibronetezire cu diamant a suprafeţelor exterioare ale pieselor cilindrice include un jgheab, executat în formă de tub, pentru alimentare şi orientare a pieselor,care prin intermediul unui cilindru de antrenare, ...
  • BERNIC, Mircea; ȚISLINSCAIA, Natalia; BALAN, Mihail; VIȘANU, Vitali; MELENCIUC, Mihail (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2019)
    Invenţia se referă la industria alimentară, în special la o instalaţie de uscare pentru fructe și legume cu aplicarea a trei metode de uscare: uscarea prin convecție, uscarea cu aplicarea microundelor și uscarea în mediu ...
  • GOLUBI, Roman; IORGA, Eugen; BUCARCIUC, Victor; ARNĂUT, Svetlana; CRUCIRESCU, Diana (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2019)
    Invenţia se referă la industria alimentară şi în special la procedeul de obţinere a acidifiantului din mere, în forme nativă şi concentrată.

Search DSpace


Browse

My Account