IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Tehnologia de prelucrare a produselor vestimentare double faced în segmentul de Luxe

Show simple item record

dc.contributor.advisor SCRIPCENCO, Angela
dc.contributor.author TOMA, Iulia
dc.date.accessioned 2023-09-25T09:28:39Z
dc.date.available 2023-09-25T09:28:39Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation TOMA, Iulia. Tehnologia de prelucrare a produselor vestimentare double faced în segmentul de Luxe. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, Universitatea Tehnică a Moldovei, 5-7 aprilie 2023. Chișinău, 2023, vol. 3, pp. 334-337. ISBN 978-9975-45-956-3. ISBN 978-9975-45-959-4 (Vol. 3). en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-956-3
dc.identifier.isbn 978-9975-45-959-4
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/24229
dc.description.abstract Scopul cercetării este de a identifica tehnici și tehnologii de prelucrare a produselor vestimentare din țesătură dublu fața, caracteristice segmentului de Luxe în colecțiile de branduri mondiale de îmbrăcăminte de modă. Studiul tendințelor modei în segmentul de Luxe permite identificarea trendurilor de dezvoltare industriei de modă în segmentul mass market, deoarece inovațiile în industria modei au trend stabilit din segmentul de Luxe sau Premium către mass market. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject produse vestimentare en_US
dc.subject double faced en_US
dc.subject țesături dublu față en_US
dc.title Tehnologia de prelucrare a produselor vestimentare double faced în segmentul de Luxe en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account