IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Secția Știința Alimentelor by Author "SIMINIUC, Rodica"

Browsing Secția Știința Alimentelor by Author "SIMINIUC, Rodica"

Sort by: Order: Results:

  • ȚURCANU, Dinu (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Fructele de Sambucus Nigra sunt consumate ca suplimente alimentare pentru potențialele lor beneficii pentru sănătate: activitate antigripală, anti-oxidantă, anticancerigenă, antivirală, antibacteriană etc. Analiza compușilor ...
  • APOSTOL, Xenia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Măcrișul este o specie de plantă perenă din familia Polygonaceae. Posedă proprietăți medicinale și culinare înalte. Cercetările științifice, asupra Rumex acetosa, au confirmat utilizările sale tradiționale și au demonstrat ...
  • CIURSIN, Andrei (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Tiosemicarbazonele sunt substanțe organice, care manifestă un șir vast de proprietățile biologice, care sunt în strânsă dependență cu toxicitatea acestora, în mare corelație de natura substituenților folosiți. Perspectivă ...
  • MĂRÎI, Aliona (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Dans notre article on tend de présenter une étude sur la plante – le sureau, ses propriétés bioactives et bienfaits pour le corps humain. On met l’accent sur le sureau et de la façon dont elles peuvent être exploitées en ...

Search DSpace


Browse

My Account