IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Secția Știința Alimentelor by Author "GHENDOV-MOȘANU, Aliona"

Browsing Secția Știința Alimentelor by Author "GHENDOV-MOȘANU, Aliona"

Sort by: Order: Results:

  • MAZUR, Mihail; CIOCHIRLAN, Dorina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Leguminoasele au un rol important în dietele tradiționale din diferite regiuni ale lumii, deoarece îndeplinesc regulile dietetice recomandate pentru o alimentație sănătoasă. În prezentul studiu s-a analizat conținutul de ...
  • PAIU, Sergiu (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    În rândul culturilor cerealiere, triticalele prezintă o noutate și tot odată una din realizările mari, obținute de om în domeniul selecției și geneticii. Ca o plantă cerealieră dispune de largi posibilități potențiale ...
  • CEȘKO, Tatiana; CEBOTAREAN, Valeria (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    S-a cercetat efectul adaosului pudrei din tescovina de mere asupra proprietăților reologice, fizico-chimice, organoleptice și asupra texturii iaurtului pe parcursul depozitării a 20 zile. Au fost analizate probe de iaurt ...
  • ШАЙТАН, Олеся; КРИСТЕВА, Кристина (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    В представленной работе была изучена пивная дробина и её химический состав с целью её использавания в производстве заквасок для хлебопечения. Был предложен метод разведения заквасок на основе муки пшеничной обойной и пивной ...

Search DSpace


Browse

My Account