Show simple item record

dc.contributor.advisor MARDARI, Tatiana
dc.contributor.author SOCHIRCĂ, Cătălina
dc.date.accessioned 2023-09-14T10:25:06Z
dc.date.available 2023-09-14T10:25:06Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation SOCHIRCĂ, Cătălina. Importanţa cărnii de iepure de casă. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, Universitatea Tehnică a Moldovei, 5-7 aprilie 2023. Chișinău, 2023, vol. 4, pp. 210-213. ISBN 978-9975-45-956-3. ISBN 978-9975-45-960-0 (Vol. 4). en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-956-3
dc.identifier.isbn 978-9975-45-960-0
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/23975
dc.description.abstract Carnea de iepure de casă reprezintă un aliment destul de valoros, acest fapt se confirmă prin compoziţia chimică de care dă dovadă. În urma aprecierii calităţii cărnii de iepure de casă supuse evaluării s-a constatat că: valoarea medie a pH-ului a fost de 5,98±0,110 unităţi, conţinutul de în apă în medie - 74,23%, procentul de proteină se încadrează în limita cerinţelor normative în carnea de iepure variind între 20,84-21,8%, iar conţinut de grăsime în medie a constituit 3,03%. Datorită compoziţiei, carnea de iepure de casă poate fi atribuită la categoria de carne de calitate. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject compoziţie a cărnii en_US
dc.subject proteine en_US
dc.subject grăsime en_US
dc.subject carne de calitate en_US
dc.title Importanţa cărnii de iepure de casă en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account