dc.contributor.advisor | CHIȚANU, Ana | |
dc.contributor.author | IARMENCO, Elizaveta | |
dc.date.accessioned | 2023-05-18T06:42:58Z | |
dc.date.available | 2023-05-18T06:42:58Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | IARMENCO, Elizaveta. Cercetări privind calitatea brânzei proaspete de vacă. In: Tezele celei de-a 75-a conferinţă ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor și doctoranzilor, Universitatea Agrară de Stat din Moldova. Chișinău, 2022, p. 131. ISBN 978-9975-64-336-8. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-64-336-8 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/22812 | |
dc.description.abstract | Lucrarea dată are scop principal de a efectua cercetări privind siguranța și calitatea brânzei proaspete de vacă, fabricată într-o unitate de producere autohtonă. Pentru atingerea acestui scop s-au studiat următoarele obiective: analiza ambalării și etichetării probelor de testare, determinarea caracteristicilor organoleptice şi fizico-chimice ale brânzei proaspete de vacă. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Agrară de Stat din Moldova | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | brânză proaspătă | en_US |
dc.subject | brânză de vacă | en_US |
dc.subject | proprietăți organoleptice | en_US |
dc.subject | proprietăți fizico-chimice | en_US |
dc.title | Cercetări privind calitatea brânzei proaspete de vacă | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: