dc.contributor.author | MIJA, Nina | |
dc.contributor.author | DESEATNICOV, Olga | |
dc.date.accessioned | 2023-03-16T08:34:54Z | |
dc.date.available | 2023-03-16T08:34:54Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | MIJA, Nina, DESEATNICOV, Olga. Bazele teoretice ale tehnologiei în alimentația publică: Note de curs. Fac. Tehnologia Alimentelor, Dep. Alimentaţie şi Nutriţie: Tehnica UTM, 2023, 101 p. ISBN 978-9975-45-896-2. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-896-2 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/22476 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Introducere, Bibliografie. Textul integral al publicaţiei poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. | en_US |
dc.description.abstract | Notele de curs sunt destinate studenților specialității 721.1 Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice. Legităţile proceselor tehnologice respectate în întreprinderile de alimentaţie publică, modelele teoretice ale structurii şi compoziţiei produselor alimentare, esența proceselor ce survin la modificarea culinară a acestora pot fi regăsite şi în experienţa, preocupările practicienilor în domeniu. Lucrarea este utilă şi pentru masteranzii profilului Managementul restaurantelor şi serviciilor de alimentaţie. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | alimentația publică | en_US |
dc.subject | tehnologia alimentației publice | en_US |
dc.subject | întreprinderi de alimentație publică | en_US |
dc.title | Bazele teoretice ale tehnologiei în alimentaţia publică: Note de curs | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
The following license files are associated with this item: