TABUNCIC, Iana(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
Prezenta lucrare a avut drept scop de a analiza produsele lactate la recunoașterea grăsimilor non- lactice. Pentru atingerea scopului propus s-au realizat următoarele obiective: controlul calităţii produsului de brânză, ...
PETRAKOVA, Iulia(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
Scopul și obiectivele lucrării: Scopul acestei lucrări este controlul calităţii peştelui „Macrou” conservat prin afumare, pentru a obține o încredere în siguranţa alimentelor comercializate pe rafturile marketurilor din ...
DUMITRAȘ, Pavel(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
Scopul tezei de master a constat în analiza indicilor de calitate a cărnii de pui şi posibilităţile de îmbunătăţire a acestora; îmbunătăţirea performanţelor productive ale puilor de carne (masa corporală, consum specific, ...
PAVLENCO, Diana(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
Scopul tezei a fost studiul comparativ privind filierea cărnii de pui broiler, în sistem în sistem intensiv de creștere a puilor broiler. Studiul se referă atât la aspecte cantitative ale producției de carne, cât şi la ...
LEVIȚCHI, Mihai(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
Scopul tezei a fost de a studia posibilitățile de obținere a ouă de calitate, îmbogățite în nutrimente în condițiile de eficiență productivă și pe ouă ca un produs finit cu caracteristici de aliment funcțional.
Obiectivele ...
SCUTARU, Nicoleta; CAISÎN, Larisa(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2024)
Scopul tezei de master este de a justifica eficacitatea utilizării furajelor de tip complet de producție industrială în hrănirea câinilor de servicii. Obiectivele ştiinţifice: studierea compoziției și valorii nutriționale ...
PAVLICENCO, Natalia(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2024)
Preparatul de origine naturală BioR, testat de noi, este inofensiv pentru animale, oameni și mediu, fiind larg utilizat în practica medicală și este recomandat pentru utilizare în zootehnie. Scopul lucrării a fost - studiul ...
VRANCEAN, Alexandra(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2024)
Scopul tezei de master a fost în studierea unor aspecte legate de identificarea factorilor de calitate și siguranță care caracterizează tehnologia de creștere a puilor în cadrul unității, precum și factorii care influențează ...
CAISÎN, Larisa; CARA, Alla(Technical University of Moldova, 2023)
The present study was conducted at an industrial poultry farm to investigate the impact of feather meal added to the diet on the productivity and quality of eggs in laying hens at 34 weeks of age. The study revealed that ...
BLANIŢA, Victoria(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2024)
Scopul acestei lucrări este analiza opţiunilor schemei tehnologice de management al calităţii şi siguranţei brânzei Mozzarella bazate pe principiile siguranței alimentelor de origine animală, identificarea factorilor de ...
GOROBCEANU, Mihai(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
Scopul tezei a fost în determinarea soluțiilor nutriționale inovative pentru obținerea ouălor de calitate prin utilizarea fainei din pene. Pentru studierea influenţei diferitor nivele ale suplimentului de făină din pene ...
MOLDOVAN, Alina(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2024)
Scopul tezei de master constă în studierea indicilor de calitate şi siguranţă a smântânii produse de marca comercială SANA. Obiectivele științifice: Monitorizarea şi evaluarea fluxului tehnologic de producere a smântânii ...