Browsing 2021 by Author "PODBORSCHI, Valeriu"

Sort by: Order: Results:

  • EMELINA, Iulia; CEBOTARI, Iurii; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2021)
    Set de accesorii de bucătărie care ar facilita orientarea spațială a persoanelor cu deficiențe de vedere. Setul este format dintr-o talger și o tavă portabilă cu semne de orientare volumetrică palpabile, echipate cu locații ...
  • ZUBCU, Mircea; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2021)
    Automobil electric, destinat persoanelor cu dizabilități locomotorii pentru a facilita procedura de îmbarcare-debarcare a șoferului în condiții urbane. Ideea inovatoare este capacitatea cabinei de a se roti pe propria axă ...
  • RAILEAN, Vlada; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2021)
    Fotoliu pentru copii, asamblat din piese de material lemnos (placaj) prin metoda de unire directă, ce exclude sisteme de asamblare ori clei.
  • GORIȚĂ, Sandu; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2021)
    Jucărie cinetică, realizată din material lemnos (placaj), destinată copiilor de vârstă preșcolară în scopuri distractive și educative. Jucăria este asamblată-dezasamblată de copil, ceea ce îi perfecționează abilitățile. ...

Search DSpace


Browse

My Account