Browsing PRO INVENT by Author "BAERLE, Alexei"

Sort by: Order: Results:

  • BAERLE, Alexei; TATAROV, Pavel; SANDU, Iuliana (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2022)
    Procesul de îndepărtare a compușilor fenolici și a naftochinonelor din pelicula nucilor aparține industriei alimentare. Pelicula miezului de nucă este tratată cu etanol alimentar, carbonat de sodiu și o enzimă. Extracția ...
  • POPESCU, Liliana; SAVCENCO, Alexandra; BAERLE, Alexei; TATAROV, Pavel; GHENDOV-MOȘANU, Aliona; STURZA, Rodica; PATRAȘ, Antoanela (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2022)
    Procedeu de fabricare a iaurtului include amestecarea laptelui cu un conținut de grăsime de 2,6% cu lapte praf degresat și cu colorant galben din petale de șofrănel, filtrarea amestecului, omogenizarea la temperatura de ...
  • BAERLE, Alexei; TATAROV, Pavel; DIMOVA, Olga; COJOHARI, Crestina (Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, 2017)
    Micro-încapsulare a compoziţiilor alimentare şi cosmetice uleioase protejează ulee de degradarea oxidativă şi menţine în stare naturală substanţele biologic active liposolubile. Procedeul, conform invenţiei, include ...
  • RADU, Oxana; POPESCU, Liliana; TATAROV, Pavel; BAERLE, Alexei (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2019)
    Invenția se referă la industria alimentară, și anume la un procedeu de obţinere a amestecului de grăsimi tartinabile cu un conținut ridicat de acizi grași ω3 și ω6. Procedeu, conform invenției, presupune formarea emulsiei ...
  • SAVCENCO, Alexandra; BAERLE, Alexei; TATAROV, Pavel; IVANOVA, Raisa (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2020)
    Procedeu de separare a coloranților roșu și galben din petale de Șofrănel se referă la industria alimentară, în special la obținerea coloranților naturali, pentru utilizarea lor în producerea alimentelor, produselor cosmetic ...

Search DSpace


Browse

My Account