Browsing PRO INVENT by Title

Sort by: Order: Results:

  • CAZAC, Viorica; SIMINIUC, Rodica; GROSU, Carolina; GUTIUM, Olga (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2021)
    Invenţia se referă la industria alimentară şi anume la produsele de patiserie cu conținut de șrot din miez de nuci (Juglans Regie L.) pentru producerea produselor de patiserie cu proprietăți senzoriale unice și proprietăți ...
  • BOIȘTEAN, Alina; CHIRSANOVA, Aurica; SIMINIUC, Rodica; GAINA, Boris (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2021)
    Invenția se referă la industria alimentară și, în special, la o metodă de fermentare acetică a oțetului de vin alb folosind un substrat din coji de nuci și alune. În metoda propusă, conform invenției, cojile sunt spălate ...
  • BELOTSERKOVSKII, Igor; SIDORENKO, Anatolie; CONDREA, Elena; MORARI, Roman (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2022)
    Pentru a îmbunătăţi precizia măsurătorilor în domeniul de presiuni joase, a fost proiectat şi construit un prototip de vacuummetrului termoelectric TVG-2, care include o unitate electronică şi un traductor - termocuplul ...

Search DSpace


Browse

My Account