IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Impactul înlocuirii ingredientelor naturale asupra condițiilor de păstrare a produselor de cofetărie

Show simple item record

dc.contributor.advisor MACARI, Artur
dc.contributor.author POPA, Teodora
dc.date.accessioned 2022-03-29T12:11:42Z
dc.date.available 2022-03-29T12:11:42Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation POPA, Teodora. Evaluarea impactului bacteriofagilor asupra procesului de fermentare a laptelui: tz. de master: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Cond. şt. Liliana POPESCU, 2021. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/19973
dc.description Fişierul ataşat conţine: Adnotare, Summary, Lista tabelelor, Lista figurilor, Lista abrevierilor, Cuprins, Introducere, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract Scopul lucrării este cercetarea impactului condițiilor de păstrare asupra materiilor prime utilizate la fabricarea bomboanelor și evaluarea calității produselor finite - bomboanele de ciocolată. Obiectivele generale sânt: cercetarea are ca obiective principale analiza parametrilor fizico-chimici ai bomboanelor de ciocolată, studiul și analiza literaturii de specialitate, metodelor fizico-chimice și materialelor necesare pentru analiza bomboanelor de ciocolată, evaluarea comportamentului bomboanelor la diferite condiții de păstrare și studiul standardelor în vigoare și compararea rezultatelor cu normele stabilite. en_US
dc.description.abstract Purpose of the paper: the impact of storage conditions on the raw materials used in the manufacture of candies and the evaluation of the quality of finished products - chocolate candies. General objectives: the main objectives of the research are the analysis of the physico-chemical parameters of chocolates, the study and analysis of the literature, physico-chemical methods and materials needed for the analysis of chocolates, the evaluation of the behavior of candies at different storage conditions and the study of standards. force and comparison of results with established rules. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject produse de cofetărie en_US
dc.subject bomboane de ciocolată en_US
dc.subject chocolates en_US
dc.title Impactul înlocuirii ingredientelor naturale asupra condițiilor de păstrare a produselor de cofetărie en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account