dc.contributor.advisor | STURZA, Rodica | |
dc.contributor.author | GHENDOV-MOŞANU, Aliona | |
dc.date.accessioned | 2021-09-24T12:05:00Z | |
dc.date.available | 2021-09-24T12:05:00Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | GHENDOV-MOŞANU, Aliona. Managementul întreprinderilor aflate în criză: tz. doct. în şt. inginereşti. Cond. şt. Rodica STURZA. Chişinău, 2021. 287 p. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/17403 | |
dc.description | Manuscris. Fişierele ataşate: Teza de doctor & Rezumatul tezei de doctor (Ro, En). | en_US |
dc.description.abstract | Obiectivul general al lucrării de față constă în stabilirea principiilor teoretice și practice de obținere și stabilizare a unor coloranți, antioxidanți și conservanți de origine naturală prin elucidarea transformărilor chimice, fizico-chimice și biochimice care au loc în condiții de extracție, păstrare și la adiționarea materiei vegetale în produse alimentare, cu formularea tehnologiei unor alimente funcționale. | en_US |
dc.description.abstract | The general objective of this work is to establish the theoretical and practical principles for obtaining and stabilizing dyes, antioxidants, and preservatives of natural origin by elucidating chemical, physico-chemical and biochemical transformations that take place under conditions of extraction, storage, and addition of plant matter in food, with the formulation of technology of some functional foods. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | coloranţi naturali | en_US |
dc.subject | antioxidanţi naturali | en_US |
dc.subject | conservanţi naturali | en_US |
dc.subject | natural dyes | en_US |
dc.subject | natural antioxidants | en_US |
dc.subject | natural preservatives | en_US |
dc.subject | dyes | en_US |
dc.subject | antioxidants | en_US |
dc.subject | preservatives | en_US |
dc.title | Obţinerea şi stabilizarea unor coloranţi, antioxidanţi şi conservanţi de origine vegetală pentru alimente funcţionale | en_US |
dc.title.alternative | Obtaining and stabilizing dyes, antioxidants and preservatives of plant origin for functional foods | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
The following license files are associated with this item: