IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Analiza tehnologiei și utilajelor de ambalare a iaurtului cu adaos de cereale extrudate

Show simple item record

dc.contributor.advisor GUȚU, Marin
dc.contributor.author ZABRIAN, Sergiu
dc.date.accessioned 2021-07-09T07:20:57Z
dc.date.available 2021-07-09T07:20:57Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation ZABRIAN, Sergiu. Analiza tehnologiei și utilajelor de ambalare a iaurtului cu adaos de cereale extrudate: tz. de master: Programul de studiu: Inginerie Mecanică. Cond. Şt. GUȚU Marin. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2020. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/16545
dc.description Fișierul atașat conține: Adnotare, Cuprins, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract Scopul lucrării constă în analiza tehnologiei și utilajelor de ambalare a iaurtului cu adaos de cereale extrudate și formularea recomandărilor pentru producătorii din domeniu.Teza denotă următorul conținut: introducere în tematica problemei; studiul tehnic în care sa analiza materiei primă ,,laptele,, și ,,iaurtul,, s-au analizat condițiile și cerințele impuse întreprinderii de procesare a materiei prime; sa efectuat studiul tehnologiei de fabricare a iaurtului, studiul tehnicii de producere a iaurtului, studiul actual al tehnicii utilizate în producerea iaurtului, analiza tehnologiei și tehnicii de ambalare a iaurtului, studiul tehnologiei produselor extrudate; în calitate de proiectul tehnic sau evedențiat următoarele subcapitole: descrierea tehnică a liniei de ambalare a iaurtului; o importanță deosebită are subcapitolul trei cercetări actuale ale tehnologiei de ambalare a iaurtului cu cereale extrudate deoarece reprezintă o cercetare întru-n domeniu nou al tehnologiei de ambalare. en_US
dc.description.abstract The aim of the thesis is to analyze the technology and equipment for packing yogurt with the addition of extruded cereals and formulate recommendations for manufacturers in the field. The thesis denotes the following content: introduction to the topic; the technical study in which to analyze the raw material ,, milk ,, and ,, yogurt ,, or analyzed the conditions and requirements imposed on the raw material processing enterprise; the study of the yoghurt manufacturing technology, the study of the yoghurt production technique, the current study of the technique used in the production of yoghurt, the analysis of the yoghurt packaging technology and technique, the study of the technology of extruded products; as a technical design or highlighted the following subchapters: technical description of the yogurt packaging line; of special importance is the subchapter three current researches of the technology of packaging of yogurt with extruded cereals because it represents a research in a new field of packaging technology. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject utilaj de ambalare en_US
dc.subject iaurt en_US
dc.subject cereale extrudate en_US
dc.subject linie de producere en_US
dc.subject packaging equipment en_US
dc.subject yogurt en_US
dc.subject extruded cereals en_US
dc.title Analiza tehnologiei și utilajelor de ambalare a iaurtului cu adaos de cereale extrudate en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account