dc.contributor.author | CRUCIRESCU, Diana | |
dc.date.accessioned | 2021-06-24T08:41:53Z | |
dc.date.available | 2021-06-24T08:41:53Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | CRUCIRESCU, Diana. Argumentarea necesității producerii acidifiantului din mere și obținerea acestuia. In: Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Studenţilor, Masteranzilor şi Doctoranzilor, Universitatea Tehnică a Moldovei, 23-25 martie, 2021. Chişinău, 2021, vol. 1, pp. 413-416. ISBN 978-9975-45-699-9. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-699-9 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/16239 | |
dc.description.abstract | În industria alimentară există necesitate în acidifianți de origine naturală. Totodată, merele imature, obținute în urma operațiunilor agrotehnice și a căderilor fiziologice, nu se valorifică în scop alimentar. Deasemenea, protecția mediului înconjurător a devenit o problemă de importanță majoră. În acestă lucrare a fost argumentată necesitatea producerii acidifiantului din mere și elaborarea schemei tehnologice de obținere a acestuia. Au fost prezentate particularitățile procesului tehnologic, una dintre care reprezintă regimul de pasteurizare mai leger si mai econom. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | acidifianți | en_US |
dc.subject | valorificare a merelor imature | en_US |
dc.subject | acidifiant din mere | en_US |
dc.subject | schemă tehnologică | en_US |
dc.title | Argumentarea necesității producerii acidifiantului din mere și obținerea acestuia | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: