dc.contributor.author | CAPCANARI, Tatiana | |
dc.contributor.author | DESEATNICOV, Olga | |
dc.contributor.author | PALADI, Daniela | |
dc.contributor.author | SUHODOL, Natalia | |
dc.date.accessioned | 2021-05-31T07:36:10Z | |
dc.date.available | 2021-05-31T07:36:10Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | CAPCANARI, Tatiana, DESEATNICOV, Olga, PALADI, Daniela et al. Programa şi indicaţiile metodice privind desfăşurarea practicii şi susţinerea raportului de către studenţii ciclului 1 – Licenţă: specialitatea 541.1 Tehnologia Alimentaţiei Publice. Univ. Tehn. a Moldovei, Fac. Tehnologia Alimentelor, Dep. Alimentaţie şi Nutriţie. Chişinău: Tehnica UTM, 2017. 52 p. ISBN 978-9975-45-469-8. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-469-8 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/15363 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Introducere, Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. | en_US |
dc.description.abstract | Indicaţiile metodice privind desfăşurarea practicii şi susţinerea raportului la specialitatea 541.1 Tehnologia alimentaţiei publice sunt destinate studenţilor ciclului I – Licenţă, cu frecvenţă la zi şi cu frecvenţă redusă, pentru facilitarea studierii programei practicii profesionale, precum şi desfăşurării acesteia şi susţinerii raportului. Indicaţiile metodice sunt elaborate conform Regulamentului privind desfăşurarea practicii de către studenţii instituţiilor superioare de învăţământ. Programa include întrebări din cadrul tuturor tipurilor de practică (de producţie, tehnologică, de licenţă), acestea fiind reflectate în sarcinile de desfăşurare a practicii. Indicaţiile cuprind scopul, obiectivele şi metodele de organizare a practicii profesionale, precum şi recomandările, normativele de redactare a raportului. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | practică de licenţă | en_US |
dc.subject | alimentaţie publică | en_US |
dc.subject | tehnologii | en_US |
dc.subject | programe | en_US |
dc.subject | publicaţii UTM | en_US |
dc.subject | materiale didactice | en_US |
dc.title | Programa şi indicaţiile metodice privind desfăşurarea practicii şi susţinerea raportului de către studenţii ciclului 1 – Licenţă: specialitatea 541.1 Tehnologia Alimentaţiei Publice | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
The following license files are associated with this item: