IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Programa şi indicaţiile metodice privind desfăşurarea practicii şi susţinerea raportului de către studenţii ciclului 1 – Licenţă: specialitatea 541.1 Tehnologia Alimentaţiei Publice

Show simple item record

dc.contributor.author CAPCANARI, Tatiana
dc.contributor.author DESEATNICOV, Olga
dc.contributor.author PALADI, Daniela
dc.contributor.author SUHODOL, Natalia
dc.date.accessioned 2021-05-31T07:36:10Z
dc.date.available 2021-05-31T07:36:10Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation CAPCANARI, Tatiana, DESEATNICOV, Olga, PALADI, Daniela et al. Programa şi indicaţiile metodice privind desfăşurarea practicii şi susţinerea raportului de către studenţii ciclului 1 – Licenţă: specialitatea 541.1 Tehnologia Alimentaţiei Publice. Univ. Tehn. a Moldovei, Fac. Tehnologia Alimentelor, Dep. Alimentaţie şi Nutriţie. Chişinău: Tehnica UTM, 2017. 52 p. ISBN 978-9975-45-469-8. en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-469-8
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/15363
dc.description Fişierul ataşat conţine: Introducere, Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. en_US
dc.description.abstract Indicaţiile metodice privind desfăşurarea practicii şi susţinerea raportului la specialitatea 541.1 Tehnologia alimentaţiei publice sunt destinate studenţilor ciclului I – Licenţă, cu frecvenţă la zi şi cu frecvenţă redusă, pentru facilitarea studierii programei practicii profesionale, precum şi desfăşurării acesteia şi susţinerii raportului. Indicaţiile metodice sunt elaborate conform Regulamentului privind desfăşurarea practicii de către studenţii instituţiilor superioare de învăţământ. Programa include întrebări din cadrul tuturor tipurilor de practică (de producţie, tehnologică, de licenţă), acestea fiind reflectate în sarcinile de desfăşurare a practicii. Indicaţiile cuprind scopul, obiectivele şi metodele de organizare a practicii profesionale, precum şi recomandările, normativele de redactare a raportului. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject practică de licenţă en_US
dc.subject alimentaţie publică en_US
dc.subject tehnologii en_US
dc.subject programe en_US
dc.subject publicaţii UTM en_US
dc.subject materiale didactice en_US
dc.title Programa şi indicaţiile metodice privind desfăşurarea practicii şi susţinerea raportului de către studenţii ciclului 1 – Licenţă: specialitatea 541.1 Tehnologia Alimentaţiei Publice en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account