IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare. Biotehnologii industriale. Inginerie şi management în industria alimentară. Programul stagiului pentru practica inginerească

Show simple item record

dc.contributor.author BĂLĂNUȚĂ, Anatol
dc.contributor.author ARHIP, Vasile
dc.contributor.author SCLIFOS, Aliona
dc.contributor.author NAZARIA, Aliona
dc.date.accessioned 2021-05-27T05:48:01Z
dc.date.available 2021-05-27T05:48:01Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation BĂLĂNUȚĂ, Anatol, ARHIP, Vasile, SCLIFOS, Aliona, NAZARIA, Aliona. Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare. Biotehnologii industriale. Inginerie şi management în industria alimentară: Programul stagiului pentru practica inginerească. Univ. Tehnică a Moldovei, Fac. Tehnologia Alimentelor, Dep. Oenologie. Chişinău: Tehnica-UTM, 2018. 49 p. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/15266
dc.description Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. en_US
dc.description.abstract Lucrarea cuprinde programul stagiului de practică inginerască pentru studenții de la specialitățile Tehnologia vinului și a produselor obținute prin fermentare; Biotehnologii industriale; Inginerie și management în industria alimentară. Sunt incluse de asemenea pregătirea campaniei de vinificare a strugurilor, recoltarea şi vinificarea lor, planurile calendaristice de realizare a programului practicii, volumul și conținutul rapoartelor finale, precum și actele normative oficiale referitor la stagiul profesional al studenților. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject vinificație en_US
dc.subject tehnologie alimentară en_US
dc.subject biotehnologii en_US
dc.subject practică inginerească en_US
dc.title Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare. Biotehnologii industriale. Inginerie şi management în industria alimentară. Programul stagiului pentru practica inginerească en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account