dc.contributor.author | BANTEA-ZAGAREANU, Valentina | |
dc.contributor.author | POPESCU, Liliana | |
dc.contributor.author | GUDIMA, Angela | |
dc.date.accessioned | 2021-05-24T04:35:16Z | |
dc.date.available | 2021-05-24T04:35:16Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | BANTEA-ZAGAREANU, Valentina, POPESCU, Liliana, GUDIMA, Angela. Analiza senzorială a produselor alimentare: Indicaţii metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator. Partea 1-a. Univ. Tehnică a Moldovei, Fac. Tehnologia Alimentelor, Dep. Tehnologia Produselor Alimentare. Chişinău: Tehnica-UTM, 2020. 84 p. ISBN 978-9975-45-624-1. ISBN 978-9975-45-625-8 (Pt. 1-a). | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-624-1 | |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-625-8 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/15125 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Cuprins. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. | en_US |
dc.description.abstract | Prezenta lucrare este întocmită pe baza recomandărilor didactico-metodice ale programelor tipice şi este concepută pentru a acoperi programa analitică a disciplinei Tehnologia produselor alimentare (titularul cursului dr., conf. univ. V. Bantea-Zagareanu). Scopul elaborării indicațiilor metodice de față constă în ridicarea nivelului de pregătire practică a studenţilor de la specialităţile cu profil alimentar 0721.2 Tehnologia produselor alimentare, masteranzilor, doctoranzilor și cadrelor didactice din domeniul industriei alimentare; apropierea maximă a activităţii acestora de condiţiile de producţie şi formarea inginerului modern în domeniu. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | produse alimentare | en_US |
dc.subject | analiză senzorială | en_US |
dc.title | Analiza senzorială a produselor alimentare. Partea 1: Indicaţii metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
The following license files are associated with this item: