Browsing Publicații didactice by Title

Sort by: Order: Results:

  • PALADI, D.; CHIRSANOVA, A.; MIJA, N.; CAPCANARI, T. (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Îndrumarul metodic este destinat studenţilor UTM cu frecvenţă la zi, specialitatea 541.1 Tehnologie şi organizare în alimentaţia publică.
  • BĂLAN, Iurie; LUPAŞCO, Andrei; BERNIC, Mircea; TARLEV, Vasile (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2008)
    Prezentul îndrumar este conceput pe structura cursului „Proiectarea întreprinderilor cu bazele SAPR” şi este destinat pentru realizarea proiectelor de an şi de diplomă la disciplina “Tehnologia făinii şi crupelor”, pentru ...
  • COVALIOV, Eugenia; SUHODOL, Natalia; DESEATNICOVA, Olga; STURZA, Rodica (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Suportul de curs Legislație alimentară cuprinde elementele de bază ale cadrului legislativ normativ în domeniul legislației alimentelor în Republica Moldova, analiza elementelor esențiale ale sistemului de siguranță a ...
  • CIOBANU, Corina; DESEATNICOV, Olga; STURZA, Rodica (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Notele de curs Legislaţie alimentară cuprind elementele de bază ale cadrului legislativ-normativ în domeniul legislaţiei alimentelor în Republica Moldova, analiza elementelor esenţiale ale sistemului de siguranţă a ...
  • GHEŢIU, Mihail (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2008)
    Prezentele note de curs la disciplina Chimia lemnului sînt destinate studenţilor specialităţii 543.1, Tehnologia prelucrării lemnului şi altor specialităţi din industria materialelor de construcţie, la secţia cu învăţămîntul ...
  • CHIRSANOVA, Aurica; RADU, Oxana; BOIŞTEAN, Alina; CAPCANARI, Tatiana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
    Notele de curs sunt destinate studenţilor cu forma de învăţământ la zi şi cu frecvenţa redusă din cadrul Facultăţii Tehnologia Alimentelor, Departamentul Alimentație și Nutriție, programele de studii 0721.1 Tehnologia ...
  • CHIRSANOVA, Aurica; BOIŞTEAN, Alina; CIOBAN, Corina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2013)
    Indicaţiile metodice sunt destinată studenţilor cu forma de învăţământ la zi şi cu frecvenţa redusă din cadrul Facultăţii Tehnologie şi Management în Industria Alimentară, specialitatea 541.1 Tehnologia şi Managementul ...
  • STURZA, Rodica (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Obiectivul general al notelor de curs constă în asigurarea competențelor generale şi transversale aferente elaborării propunerilor relevante de proiect şi managementului eficient al proiectelor. Astfel, studenții vor obține ...
  • CAPCANARI, Tatiana; CHIRSANOVA, Aurica; RADU, Oxana; DESEATNICOVA, Olga (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Manualul universitar este destinat studenţilor ciclului II, studii de master, Facultatea Tehnologia Alimentelor, Departamentul Alimentație și Nutriție, specialitatea 072 Managementul restaurantelor și nutriție, și studenților ...
  • DESEATNICOVA, Olga; SUHODOL, Natalia; CIOBANU, Corina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2015)
    Îndrumarul pentru lucrări practice include elemente - cheie de influenţă asupra ambientului unui local de alimentaţie publică necesare unui management eficient de activitate în restaurante. Sunt elucidate teme care au ...
  • ZADOROJNÂI, Larisa (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Lucrarea prezintă o sinteză a metodelor fizico-chimice de analiză, utilizate în cercetarea produselor alimentare şi farmaceutice.Poate servi drept suport pentru formarea specialiştilor în domeniul ştiinţelor agroalimen ...
  • POPOVICI, Cristina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    Indrumarul metodic este destinat studenţilor specialităţilor: 541.1 – Tehnologia şi Managementul Alimentaiei Publice; 541.2 – Tehnologia produselor alimentare, 552.2 – Biotehnologii industriale masteranzilor programelor ...
  • SANDULACHI, Luiza; RUBŢOV, Silvia; SANDU, Iulia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Indicaţiile metodice la disciplina Microbiologia generală sunt destinate studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor de la specialităţile Facultăţii Tehnologia Alimentelor. Materialul este prezentat în conformitate cu ...
  • SANDULACHI, Luiza; BULGARU, Viorica (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    Notele de curs la disciplina „Microbiologia general” sunt destinate studenţilor de la specialităţile: 541.1 – Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice; 541.2 – Tehnologia Produselor Alimentare; 541.3 – Tehnologia ...
  • SANDULACHI, Luiza; POPESCU, Liliana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2015)
    Notele de curs la disciplina Microbiologia generală sunt destinate studenţilor de la specialităţile: 541.1 – Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice; 541.2 – Tehnologia Produselor Alimentare; 541.3 – Tehnologia ...
  • SANDULACHI, Luiza; POPESCU, Liliana; BULGARU, Viorica (2015)
    Notele de curs la disciplina Microbiologia generală sunt destinate studenţilor de la specialităţile: 541.1 – Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice; 541.2 – Tehnologia Produselor Alimentare; 541.3 – Tehnologia ...
  • SANDULACHI, Elisaveta; BULGARU, Viorica (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
    Microbiologia industrială folosește diferite microorganisme, cum ar fi organisme naturale, mutanți selectați de laborator sau chiar organisme modificate genetic, pentru a produce o varietate foarte mare de produse industriale ...
  • SANDULACHI, Elisaveta; BULGARU, Viorica (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Îndrumarul metodic Microbiologia industrială este adresat masteranzilor Facultăţii Tehnologia Alimentelor. Materialul este prezentat în conformitate cu programul de studiu Calitatea și siguranța produselor alimentare. ...
  • RUBŢOV, Silvia; SCLIFOS, Aliona; ZGARDAN, Dan (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Ghidul metodic în cauză reprezintă un îndrumar pentru efectuarea lucrărilor de laborator la Microbiologia vinului de către studenții anilor III și IV, ciclul I, licență, cu forma de studii la zi şi cu frecvenţă redusă ...
  • BAERLE, Alexei; MACARI, Artur (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2014)
    Suportul teoretic de curs pentru disciplina “Modelarea matematică a experimentului” este destinat studenţilor ciclului 2 (masteranzilor) Facultăţii Tehnologia şi Managementul în Industria Alimentară a Universităţii Tehnice ...

Search DSpace


Browse

My Account