Browsing Inventii by Subject "yogurt"

Sort by: Order: Results:

  • POPESCU, Liliana; CIUMAC, Jorj; DUPOUY, Eleonora; BULGARU, Viorica; SIMINIUC, Rodica (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2019)
    Invenţia se referă la tehnologia de producere a iaurtului cu adaos de făină de soriz germinat. Iaurtul cu soriz germinat conţine lapte cu conţinutul de grăsime 3,8% 65,0...70,0% mas., lapte degresat 20,5...24,0% mas., lapte ...
  • POPESCU, Liliana; SAVCENCO, Alexandra; BAERLE, Alexei; TATAROV, Pavel; GHENDOV-MOȘANU, Aliona; STURZA, Rodica; PATRAȘ, Antoanela (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2022)
    Procedeu de fabricare a iaurtului include amestecarea laptelui cu un conținut de grăsime de 2,6% cu lapte praf degresat și cu colorant galben din petale de șofrănel, filtrarea amestecului, omogenizarea la temperatura de ...
  • CHIRSANOVA, Aurica; COVALIOV, Eugenia; REȘITCA, Vladislav; CAPCANARI, Tatiana; BOIȘTEAN, Alina (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2021)
    Problemă pe care o rezolvă invenţia constă în obținerea iaurtului cu pulbere de topinambur (Helianthus tuberosus), cu un conținut ridicat de inulină care se caracterizează printr-un efect prebiotic, stimulează creșterea ...
  • GÎNCU, Ecaterina; CHIRSANOVA, Aurica; COVALIOV, Eugenia; RESITCA, Vladislav; CAPCANARI, Tatiana; BOIȘTEAN, Alina (Technical University "Gheorghe Asachi" of Iași, 2021)
    Problemă pe care o rezolvă invenţia constă în obținerea iaurtului cu pulbere de topinambur (Helianthus tuberosus), cu un conținut ridicat de inulină care se caracterizează printr-un efect prebiotic, stimulează creșterea ...
  • CUȘMENCO, Tatiana; MACARI, Artur; BULGARU, Viorica; SANDULACHI, Elisaveta (Romanian Inventors Forum, 2022)
    The result of the invention is that the addition of blanched fruit puree before the fermentation stage improves the composition of the substrate for the development and multiplication of lactic acid bacteria, positively ...

Search DSpace


Browse

My Account