Browsing Inventii by Subject "electromobile"

Sort by: Order: Results:

  • OSTAHII, Olga; PODBORSCHI, Valeriu (Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, 2014)
    Electromobil, destinat deplasării personalului întreprinderilor, instituţiilor de învăţământ, care sunt amplasate pe terenuri vaste. Se deplasează automat, fără intervenţia omului, pe un circuit închis.
  • VOLOŞIN, Andrei; PODBORSCHI, Valeriu (Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, 2014)
    Electromobil, destinat tineretului, vizitatorilor centrelor muzeistice, turistice, terenuri sportive etc.
  • CHIRILEAC, Alexandru; PODBORSCHI, Valeriu (Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, 2016)
    Electromobil, mijloc de transport urban.
  • CREŢU, Gheorghe; PODBORSCHI, Valeriu (Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, 2015)
    Electromobil, destinat pentru transportarea persoanelor, în special în mediul urban.
  • CREȚU, Gheorghe; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2015)
    Electromobil destinat transportului de persoane, în special în mediul urban.
  • MÎRZA, Oleg; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2009)
    Proiectul reprezintă un mijloc de transport electric cu două locuri la care se poate remorca o rulotă.
  • PALAMARCIUC, Tatiana; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2007)
    Elaborarea design-conceptului unui minielectromobil urban pentru o singură persoană. Construcţia specifică a caroseriei automobilului permite transformarea spaţial-volumetrică a acestuia şi asigură deplasarea şi practicarea ...
  • ZUBCU, Mircea; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2021)
    Automobil electric, destinat persoanelor cu dizabilități locomotorii pentru a facilita procedura de îmbarcare-debarcare a șoferului în condiții urbane. Ideea inovatoare este capacitatea cabinei de a se roti pe propria axă ...
  • BOSTAN, Ion; DULGHERU, Valeriu; FILATOV, Victor (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), 1996-09-30)
    Invenţia se referă la construcţia de maşini şi poate fi utilizată în electromobile. Scopul invenţiei constă în reducerea masei şi sporirea fiabilităţii. Mecanismul de acţionare, a electromobilului include un corp 5, în ...

Search DSpace


Browse

My Account