Browsing Inventii by Subject "biscuits"

Sort by: Order: Results:

  • BOESTEAN, Olga; NETREBA, Natalia; MACARI, Artur (Romanian Inventors Forum, 2022)
    The invention relates to the food industry, in particular to a composition for the production of biscuits with high biological value. The result is the use of grape seed flour and / or flour from apricot kernels, obtained ...
  • BOESTEAN, Olga; NETREBA, Natalia; MACARI, Artur (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2022)
    Rezultatul invenției constă în obținerea biscuiților сu utilizare făinii din semințe de struguri și/sau din miezul sâmburilor de caise, fiind o materie primă ieftina în cantități mici, cu proprietăți funcționale, având ...
  • CALCATINGE, Constantin; CAZAC, Viorica (Technical University "Gheorghe Asachi" of Iași, 2018)
    Ambalajul inteligent multifuncțional pentru biscuiți se prezintă ca concept estetic netradițional predestinat tuturor celor pasionați de aceste produse. Designul netradițional al ambalajului elaborat este manifestat prin ...

Search DSpace


Browse

My Account