Browsing Inventii by Subject "beef"

Sort by: Order: Results:

  • BULGARU, Viorica (Romanian Inventors Forum, 2021)
    The project focuses mainly on specific parameters, including aging (duration, temperature, relative humidity and airflow), organoleptic quality (aroma, tenderness and juiciness), physico-chemical and microbiological. During ...
  • BULGARU, Viorica; POPESCU, Liliana; DUDUŞ, Veaceslav (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, 2022-11-30)
    Invenţia se referă la industria cărnii, şi anume la un procedeu de maturare prin uscare a cărnii de bovină. Procedeul, conform invenţiei, include obţine-rea secţiunilor distincte de carne, plasarea acestora în camera de ...
  • BULGARU, Viorica; POPESCU, Liliana; DUDUSH, Veaceslav (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2023)
    Invenţia se referă la industria cărnii, și anume la procedeul de obţinere a cărnii de bovină maturate prin uscare. Procedeul include obţinerea secţiunilor distincte din carcase / semicarcase de bovină.

Search DSpace


Browse

My Account