Browsing Inventii by Subject "bakery products"

Sort by: Order: Results:

  • SIMINIUC, Rodica; ȚURCANU, Dinu (CORNELIUGROUP research-innovation Association, 2022)
    Elaborating spontaneous flora sourdough powder from wheat flour or sorghum flour (Sorghum Oryzoidum), with a stable texture of the finished product, higher nutritional and sensory characteristics (especially for cozonac ...
  • TURCULEȚ, Nadejda; GHENDOV- MOȘANU, Aliona; STURZA, Rodica; VEVERIȚA, Efimia; BUIUCLI, Petr; LUPAȘCU, Galina; ROTARI, Silvia; GORE, Andrei; LEATAMBORG, Svetlana (Romanian Inventors Forum, 2022)
    The process includes the preparation of dough from triticale flour, compressed yeast, salt, sugar, whey, fat-soluble extract of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) or rosehip (Rosa canina L.) or mountain ash (Sorbus ...
  • TURCULEŢ, Nadejda; GHENDOV-MOŞANU, Aliona; STURZA, Rodica; VEVERIŢA, Efimia; BUIUCLI, Petr; LUPAŞCU, Galina; ROTARI, Silvia; GORE, Andrei; LEATAMBORG, Svetlana (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2021)
    Procedeul include pregătirea aluatului din făină de triticale, drojdie comprimată, sare, zahăr, zer, extract liposolubil din fructe de cătină sau măceş, sau scoruş şi apă, frământarea, fermentarea la temperatura 25...27°C ...
  • DESEATNICOV, Olga; MOTRUC, Natalia; CIUMAC, Jorj; STURZA, Rodica (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2006-12-31)
    Invenţia se referă la industria alimentară, în special la un procedeu de fabricare a produselor de panificaţie dietetice. Procedeul propus include pregătirea maielei, fermentarea ei, frământarea aluatului din făină de grâu, ...
  • CIOBANU, Corina; CURCHI, Diana; STURZA, Rodica; DESEATNICOV, Olga (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2005-10-31)
    Invenţia se referă la industria alimentară, în special la fabricarea produselor de panificaţie cu o valoare biologică sporită. Procedeul de fabricare a produselor de panificaţie îmbogăţite cu fier include prepararea aluatului ...
  • COVALIOV, Eugenia; POPOVICI, Violina; CAPCANARI, Tatiana; SIMINIUC, Rodica; GROSU, Carolina (Romanian Inventors Forum, 2022)
    The invention relates to the bakery industry and can be used in the production of functional bakery products, in particular bread with an increased intake of dietary fibers with the addition of flaxseed flour. The problem ...

Search DSpace


Browse

My Account