Browsing Inventii by Author "TARAN, Nicolae"

Sort by: Order: Results:

  • TARAN, Nicolae; SOLDATENCO, Eugenia; BOSTAN, Victor; CHIOSA, Nicolae; MORARI, Boris; SOLDATENCO, Olga; CICHIR, Liusia; VASIUCOVICI, Svetlana; RUDOI, Alexandru; TARAN, Natalia (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2019)
    Procedeul, conform invenției, prevede zdrobirea și desciorchinarea strugurilor, care conțin minimum 22 % de zaharuri în must, cu obținerea mustuelii, eliminarea unei cantități de must din mustuială în cantitate de 10-20 ...
  • BALANUŢĂ, Anatol; TARAN, Nicolae; COLIŞ, Ion; COSTANDACHI, Ştefan (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2004-07-31)
    Invenţia se referă la industria vinicolă, în special la un procedeu de fabricare a vinului roşu de masă. Procedeul, conform invenţiei, include zdrobirea şi desciorchinarea strugurilor cu obţinerea mustuielii, fermentareamacerarea ...
  • BALANUŢĂ, Anatol; TARAN, Nicolae; COLIŞ, Ion; MITIŞ, Feodor (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2004-09-30)
    Invenţia se referă la industria vinicolă, în special la un procedeu de fabricare a vinului roz. Procedeul, conform invenţiei, include zdrobirea şi desciorchinarea strugurilor roşii cu obţinerea mustuielii, administrarea ...
  • TARAN, Nicolae; SOLDATENCO, Eugenia; SOLDATENCO, Olga; BOSTAN, Victor; CHIOSA, Nicolae; CICHIR, Liusia; VASIUCOVICI, Svetlana (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2019)
    Invenţia se referă la biotehnologii, în particular la o tulpină de levuri autohtonă, Saccharomyces cerevisiae, izolată în centrul vitivinicol ”Purcari” şi recomandată pentru producerea vinurilor roșii seci.
  • TARAN, Nicolae; SOLDATENCO, Olga; SOLDATENCO, Eugenia; RUDOI, Alexandru; SANDU, Vasile; GLAVAN, Pavel (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2021)
    Invenţiile se referă la oenologie şi biotehnologie, în particular la o tulpină de levuri autohtonă, izolată în centrul vitivinicol „Trifeşti”. Tulpina de levuri Saccharomyces cerevisiae este depozitată în Colecţia Naţională ...

Search DSpace


Browse

My Account