Browsing Inventii by Author "SCRIPCARI, Ion"

Sort by: Order: Results:

  • SCRIPCARI, Ion; MACARI, Artur; TATAROV, Pavel; GUDIMA, Angela (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2015-09-30)
    Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la un procedeu de obţinere a pâinii de carne. Procedeul, conform invenţiei, prevede pregătirea materiei prime prin fierberea cărnii de bovină timp de 20…25 min, blanşarea ...
  • SCRIPCARI, Ion; GRUMEZA, Irina; MACARI, Artur; GUDIMA, Angela; COEV, Ghenadie (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2019)
    Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la un procedeu de obţinere a semifabricatelor din carne tocată de ovină. Procedeul, conform invenţiei, include mărunţirea cărnii de ovină cu o maşină de tocat cu diametrul ...
  • SCRIPCARI, Ion; GRUMEZA, Irina; MACARI, Artur; GUDIMA, Angela; COEV, Ghenadie (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2019)
    Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la un procedeu de obţinere a semifabricatelor din carne tocată de ovină. Procedeul, conform invenţiei, include mărunţirea cărnii de ovină cu o maşină de tocatcu diametrul ...
  • SCRIPCARI, Ion; GRUMEZA, Irina; MACARI, Artur; GUDIMA, Angela; COEV, Ghenadie (Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2016-08-31)
    Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la un procedeu de obţinere a semi-fabricatelor din carne tocată de ovină. Procedeul, conform invenţiei, include mărunţirea cărnii de ovină cu o maşină de tocat cu ...
  • SCRIPCARI, Ion; MACARI, Artur; TATAROV, Pavel; GUDIMA, Angela (Romanian Inventors Forum, 2017)
    The invention relates to food industry, namely to a process for producing meat bread.
  • SCRIPCARI, Ion; GRUMEZA, Irina; MACARI, Artur; GUDIMA, Angela; COEV, Ghenadie (Romanian Inventors Forum, 2019)
    The invention relates to food industry, namely to a process for producing semi-finished products of minced mutton.
  • SCRIPCARI, Ion; GRUMEZA, Irina; MACARI, Artur; GUDIMA, Angela; COEV, Ghenadie (Technical University "Gheorghe Asachi" of Iași, 2018)
    Invenția se referă la industria alimentară, şi anume la un procedeu de obținere a semifabricatelor din carne tocată de ovină. Procedeul, conform invenției, include mărunțirea cărnii de ovină cu o maşină de tocat cu diametrul ...

Search DSpace


Browse

My Account