Browsing Inventii by Author "PODBORSCHI, Valeriu"

Sort by: Order: Results:

  • EDINAC, Bogdan; PODBORSCHI, Valeriu (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2020)
    Concept de transport individual urban (două persoane), propulsat de un set de motoare electrice ecologice, dedicat persoanelor tinere, rețelelor de chirie a mijloacelor de transport cu scopul diminuării poluării mediului ...
  • ZUBCU, Mircea; PODBORSCHI, Valeriu (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2020)
    Bancă și coș de gunoi, concepute din materiale reciclabile în stil minimalist, destinate locurilor publice în aer liber, cu impact minim pentru solul din zona asamblării.
  • EMELINA, Iulia; CEBOTARI, Iurii; PODBORSCHI, Valeriu (Ștefan cel Mare University of Suceava, Romania, 2021)
    Set de accesorii de bucătărie care ar facilita orientarea spațială a persoanelor cu deficiențe de vedere.
  • CHIRILEAC, Alexandru; PODBORSCHI, Valeriu (Romanian Inventors Forum, 2016)
    Truck, designed for firefighting at airports.
  • LÎCICHIN, Dumitru; PODBORSCHI, Valeriu (Romanian Inventors Forum, 2016)
    Vehicle for transporting of two sick persons were injured to, from or between places of treatment, equipped with drone for promptness intervention of the special team.
  • LÎCICHIN, Dumitru; PODBORSCHI, Valeriu (Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, 2016)
    Vehicul pentru transportarea a două persoane bolnave sau rănite spre, dinspre sau între locurile de tratament, echipată cu dronă pentru operativitatea intervenţiei echipei speciale.
  • NICOLĂESCU, Mircea; PODBORSCHI, Valeriu (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2019)
    Aspirator - robot conceput pentru a fi utilizat în încăperi de locuit, echipat cu trei brațe suplimentare de colectare a prafului în locuri greu accesibile, sisteme de ghidare spațială și filtrare a apei.
  • NICOLĂESCU, Mircea; PODBORSCHI, Valeriu (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2019)
    Aspirator - robot conceput pentru a fi utilizat în încăperi de locuit, echipat cu trei brațe suplimentare de colectare a prafului în locuri greu accesibile, sisteme de ghidare spațială și filtrare a apei.
  • PORTARESCU, Elena; PODBORSCHI, Valeriu (Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, 2015)
    Remorcă de călătorie (rulotă, caravană, trailer) prevede un spatiu de trai mobil pentru o călătorie de vacantă.
  • TĂRUS, Mihai; PODBORSCHI, Valeriu (Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, 2015)
    Automobil urban compact cu propulsie electrică bazat pe o platformă modulară, disponibil în multiple configuratii: taxi, ambulantă sau vehicul de patrulare al politiei. Destinat spatiilor urbane supra-aglomerate.
  • ȚĂRUȘ, Mihai; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2015)
    Automobil urban compact cu propulsie electrică bazat pe o platformă modulară, disponibil în multiple con/ gurații: taxi, ambulanță sau vehicul de patrulare al poliției. Destinat spațiilor urbane supraaglomerate.
  • NICOLĂESCU, Mircea; PODBORSCHI, Valeriu (Romanian Inventors Forum, 2019)
    Vacuum cleaner - robot, designed for use in living quarters, equipped with three extra dust collection arms in hard-toreach places, space guidance systems and water filtration.
  • PORTĂRESCU, Elena; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2015)
    Remorcă de călătorie (rulotă, caravană, trailer) destinată călătoriilor de vacanță, ce prevede un spațiu de locuit mobil.
  • CHIRILEAC, Alexandru; PODBORSCHI, Valeriu (Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, 2016)
    Autospeciala, destinata serviciilor de pompieri pe aeroporturi.
  • CHIRSTEA, Valentina; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2019)
    Balansoar pentru copii, asamblat din piese de material lemnos (placaj) prin metoda de unire directă, ce exclude sisteme de asamblare ori clei. Copilul poate de sine stătător sa-l asambleze-dezasambleze, obiectul fi ind și ...
  • ZBANCĂ, Andrei; PODBORSCHI, Valeriu (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2019)
    Camion autonom electric, dotat si utilat cu tehnologii moderne - autopilot, camere de luat vederi, dispozitive de localizare, sisteme de informare si comunicare inteligente.
  • ZBANCĂ, Ion; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2019)
    Camion autonom electric, dotat și utilat cu tehnologii moderne – autopilot, camera de luat vederi, dispozitive de localizare, sisteme de informare și comunicare inteligente.
  • ZBANCĂ, Ion; PODBORSCHI, Valeriu (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2019)
    Camion autonom electric, dotat și utilat cu tehnologii moderne-autopilot, camere de luat vederi, dispozitive de localizare, sisteme de informare și comunicare inteligente.
  • OSTAHII, Olga; PODBORSCHI, Valeriu (Romanian Inventors Forum, 2014)
    Electric vehicle, to be used by the personnel of enterprises, educational institutions, which are situated in vast, open spaces. The vehicle is autonomous, not requiring any human input during driving, and it follows a ...
  • EDINAC, Bogdan; PODBORSCHI, Valeriu (Romanian Inventors Forum, 2020)
    Concept of individual urban transport (two persons), powered by a set of environmentally friendly electric motors, dedicated to young people, rental networks of means of transport with the purpose of reducing environmental ...

Search DSpace


Browse

My Account