Browsing 2017 by Title

Sort by: Order: Results:

  • ALAIBA, Mihaela (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    În teză este prezentată productția salamurilor fermentate cu aplicarea culturilor starter. Aplicarea culturilor starter permite reducerea timpului procesului tehnologic în comparație cu tehnologia tradițională, îmbunătățește ...
  • BABĂRĂ, Corina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Teza de master este structurată în modul următor: introducere; concepte fundamentale privind utilizarea stabilizatorilor în fabricarea cremei de brânză; materiale şi metode; rezultate şi discuţii; implementarea sistemului ...
  • LOZAN, Andrei (Universitatea Tehnica a Moldovei, 2017)
    Teza de mater conține 6 capitole ce abordează aprofundat studiul de cercetare a sucurilor. Sucurile de mere conţin apă (88- 92%) și substanțe cu valoare nutritivă și dietetică, în cea mai mare parte glucide, vitamine, ...
  • OLOIERU, Cristina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    În prezenta lucrare se pune accent pe introducerea noilor tehnologii pentru a reduce perderi și a imbunătăți produsul finit. În capitolul I sunt aduse la cunoștință date generale despre materiile prime și au fost propuse ...
  • BRAȘOVEANU, Olga (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Siguranța alimentară este unul dintre cei mai importnați, care concură la sănătatea populației, la reducerea îmbolnăvirilor, și la îmbunîtîțirea calității vieții din tara noastra.Aceasta este tot mai greu de realizat în ...
  • BUJOR, Cristina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    În lucrarea expusă sunt studiate tehnologiile de producere a semifabricatelor din carne de la producerea lor la fabrici de carne și pîna la prepararea acestor produse alimentare și pregătirea preparatelor culinare la ...
  • MAIMESCU, Dumitru (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    În teza elaborată, s-a studiat păstrarea legumelor: roșii, castraveți, ardei dulci și vinete. S-a analizat materia primă din punct de vedere biologic, chimic și nutritiv, s-a studiat mai aprofundat modificările care se ...
  • GHEORGHIAN, Robert (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Teza de master este structurată în modul următor: introducere; aprecieri curente privind formarea calităţii iaurtului concentrat; analiza iaurtului concentrat; tehnologia de producere a iaurtului concentrat; implementarea ...
  • FILIPPOV, Octavian (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Teza este structurată în 3 compartimente de baza. Fiind expusa pe 74 pagini, include: introducere, compartimente, concluzii, lista bibliografica si anexe. I-ul compartiment reprezintă studiul literaturii despre noțiunea ...
  • ROTARU, Anastasia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Drojdia de panificaţie este la ora actuală cel mai folosit microorganism în industria alimentară. Scopul principal al adăugării drojdiilor este afânarea aluatului pentru obţinerea unor produse poroase, cu volum mare. Pentru ...
  • VATAMANIUC, Polina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Lucrarea dată a avut ca scop de a studia tehnologii și tehnici de fabricare a brînzeturilor cu pasta tare, metode de determinare a calității brînzeturilor, culturile starter utilizate la fabricarea produselor lactate și ...
  • CALMÎȘ, Vasile (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Această lucrare conține o cercetare științifică în domeniul producerii ecologice a alimentelor de panificație. Scopul ei fiind de a determina nivelul de producere în Republica Moldova a produselor ecologice de panificație ...
  • TURTURICA, Diana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Extractul lipidic de ceai verde este cel mai activ antioxidant în cadrul compoziției lipidice extract de ceai verde – ulei de nuci – caroten. Pentru a studia mai detaliat acest lucru, este necesară efectuarea experimentelor, ...
  • COȚIUBCA, Liudmila (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Lucrarea în cauză reprezintă o cercetare asupra tehnologiei de fabricare a iaurtului congelat cu aprecierea ulterioară a calității acestui produs și determinarea termenului de valabilitate. Teza este structurată în 56 ...
  • NISTREANOVA, Iana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Teza este prezentată în formă de manuscris. Lucrarea conține 89 pagini, 34 tabele,19 figuri. În primul capitol al acestei lucrări s-a făcut studiul bibliografic a posibilității introducerii amidonului din cartofi în ...
  • OSTAP, Varvara (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Teza de licență conține 97 pagini , și anume: Introducerea, 4 capitole, concluzii, bibliografie Lucrare mai are în componența sa 14 figuri, 29 tabele, și 6 anexe. Pentru efectuarea tezei au fost studiate 67 bibliografii. Pentru ...
  • DUNAS, Maxim (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Prezenta lucrare are drept scop analiza calității nutritive și biologice a cărnii și produselor din carne de prepeliță cu elaborarea unei tehnologii de obținere a unui produs din carne nou – prepeliță afumată, cu o calitate ...

Search DSpace


Browse

My Account