Browsing 2018 by Author "RUBŢOV, Silvia"

Sort by: Order: Results:

  • STOIANOVA, Marina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Перспективным направлением дальнейшего развития пищевой промышленности является разработка новых высококачественных отечественных продуктов питания, которые отвечают физиологическим требованиям конкретных групп населения ...
  • CALMAȚUI, Mariana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Scopul acestui studiu a fost elaborarea produselor de patiserie cu adaos de praf de măceș și stabilirea termenului limită de consum a produselor elaborate. În lucrare sunt prezentate rezultatele cercetării indicilor ...
  • CIOBANU, Ala (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    În lucrarea dată sunt prezentate 9 capitole : Capitolul 1 : Analiza brevetelor și surselor bibliografice, privind tehnologia fabricării șuncilor din carnea de porcină și bovină . Prezentarea valorii nutritive și compoziția ...
  • BOLGARI, Daniela (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Una din problemele majore ale industriei vinicole a Republicii Moldova, căreia actualmente i se acordă o atenţie deosebită, o constituie utilizarea produselor viti-vinicole secundare şi a deşeurilor. În acest sens, ...
  • DOGA (TANASIEVA), Cristina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Cercetările aferente tezei au fost desfăşurate cu scopul de a studia stabilitatea vinului materie primă din diferite tipuri de soiuri de poamă: Cabernet Sauvignon, Saperavi, Chardonnay Sauvignon, Feteasca Neagră, Merlot. ...

Search DSpace


Browse

My Account