Browsing 2021 by Author "BAERLE, Alexei"

Sort by: Order: Results:

  • MAGUREAN, Ilie (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Scopul tezei: Obținerea fibrelor comestibile din deșeuri agroalimentare, material primă servind semințele de in și șrotul obținut din ele. Obiectivele lucrării: Evaluarea principalilor indicatori fizico-chimici, ai fibrelor ...
  • MARDARI, Cristina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Scopul tezei: elaborarea și studierea calității alimentelor bogate în proteine vegetale și utilizarea deșeurilor obținute ca scop de materie primă. Obiectivele lucrării: evaluarea principalilor indicatori nutriționali ai ...
  • ANDRIEŞ, Mihai (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    În teză s-a urmărit scopul studiului hidrolizei șrotului de nuci din diferiți ani și compararea spectrelor electronice ale soluțiilor care s-au format la hidroliză.
  • POPOVSCHI, Ecaterina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Scopul general al studiului constă în elaborarea unei noi metode de producere a colorantului galben din petalele de șofrănel. Obiectivele sânt: 1. Analiza informațiilor despre coloranții alimentelor; 2. Separarea experimentală ...
  • PATERIUC, Victoria (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Scopul tezei: determinarea metodelor de acoperire a nucilor cu compoziții comestibile biopolimerice, cu protecția lipidelor din nuci. Studierea procesului de extracție a coloranților și a substanțelor fenolice din peliculă. ...

Search DSpace


Browse

My Account