IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Program de studii - Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare (CSPA) by Subject "sea buckthorn"

Browsing Program de studii - Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare (CSPA) by Subject "sea buckthorn"

Sort by: Order: Results:

  • ISTRATII, Diana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Scopul tezei de master a fost: - să se fundamenteze alegerea făinii semințelor de cătină ca sursă de ingrediente funcționale pentru introducerea în salamuri fierte; - să se studieze valoarea nutrițională a făinii semințelor ...
  • TUTUNARU, Anastasia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Industriile alimentare caută să încorporeze ingrediente nutritive, deoarece acestea ar putea aduce valoare adăugată produselor alimentare finale. Una dintre cele mai interesante opțiuni este că cătina datorită faptului că ...
  • TURCULEŢ, Nadejda (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    În lucrarea a fost cercetată actvitatea antioxidantă a extractelor liposolubile din cătină pentru a preveni procesele de oxidare și dezvoltarea microbiotei nocive, în scopul majorării perioadei de valabilitate şi diversificării ...
  • WENXUAN, Zhang (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Obiectivul tezei este stabilirea unei metode analitice pentru determinarea vitaminei C în cătină prin cromatografie lichidă de înaltă performanță cu detector cu diode (HPLC-PDA) pe baza exemplelor experimentale de diferiți ...
  • ŞIREAEVA, Nadejda (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Облепиха занимает особое место среди плодовых и ягодных культур, она является ценным источником биологически активных веществ. Облепиха является многофункциональным плодом, так как позволяет получить несколько продуктов ...
  • PETCA, Adriana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Lucrarea dată reprezintă rezultatele proprii obținute la cercetarea tehnicilor și metodelor de recoltare și postrecoltare a cătinei albe.

Search DSpace


Browse

My Account