| dc.contributor.author | BULGARU, Viorica | |
| dc.contributor.author | CUȘMENCO, Tatiana | |
| dc.contributor.author | POPESCU, Liliana | |
| dc.contributor.author | CEȘKO, Tatiana | |
| dc.contributor.author | SAVCENCO, Alexandra | |
| dc.contributor.author | BAERLE, Alexei | |
| dc.contributor.author | ŢĂRNĂ, Ruslan | |
| dc.contributor.author | MACARI, Artur | |
| dc.contributor.author | STURZA, Rodica | |
| dc.contributor.author | GHENDOV-MOŞANU, Aliona | |
| dc.contributor.author | SANDULACHI, Elisaveta | |
| dc.contributor.author | GUREV, Angela | |
| dc.contributor.author | TATAROV, Pavel | |
| dc.date.accessioned | 2025-11-12T15:24:33Z | |
| dc.date.available | 2025-11-12T15:24:33Z | |
| dc.date.issued | 2023 | |
| dc.identifier.citation | BULGARU, Viorica; Tatiana CUȘMENCO, Liliana POPESCU; Tatiana CEȘCO; Alexandra SAVCENCO; Alexei BAERLE; Ruslan ŢĂRNĂ; Artur MACARI; Rodica STURZA; Aliona GHENDOV-MOŞANU; Elisaveta SANDULACHI; Angela GUREV și Pavel TATAROV. Tehnologii de fabricare a produselor lactate fermentate cu adaosuri vegetale. Capitolul VI. In: Elena CRISTEA; Viorica BULGARU et al. Ameliorarea calităţii alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară. Monografie colectivă. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău: Tehnica UTM, 2023, pp. 136-165. ISBN 978-9975-45-988-4. | en_US |
| dc.identifier.isbn | 978-9975-45-988-4 | |
| dc.identifier.uri | https://repository.utm.md/handle/5014/33680 | |
| dc.description.abstract | Scopul lucrării este de a studia vâscozitatea iaurtului obținut din lapte de capră și a iaurtului din amestec de lapte de capră și de vacă cu adaos de fructe blanșate. Materiile prime utilizate, datorită compoziției chimice diferite, prevăd rezultate diferite pentru proprietățile reologice ale produsului finit. Iaurtul clasic din lapte de capră are un coagul mai puțin consistent în comparație cu iaurtul din lapte de vacă. | en_US |
| dc.language.iso | ro | en_US |
| dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
| dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
| dc.subject | produse lactate | en_US |
| dc.subject | adaos vegetal | en_US |
| dc.subject | vâscozitatea iaurtului | en_US |
| dc.title | Tehnologii de fabricare a produselor lactate fermentate cu adaosuri vegetale | en_US |
| dc.type | Learning Object | en_US |
The following license files are associated with this item: