IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Tehnologii de fabricare a produselor lactate fermentate cu adaosuri vegetale

Show simple item record

dc.contributor.author BULGARU, Viorica
dc.contributor.author CUȘMENCO, Tatiana
dc.contributor.author POPESCU, Liliana
dc.contributor.author CEȘKO, Tatiana
dc.contributor.author SAVCENCO, Alexandra
dc.contributor.author BAERLE, Alexei
dc.contributor.author ŢĂRNĂ, Ruslan
dc.contributor.author MACARI, Artur
dc.contributor.author STURZA, Rodica
dc.contributor.author GHENDOV-MOŞANU, Aliona
dc.contributor.author SANDULACHI, Elisaveta
dc.contributor.author GUREV, Angela
dc.contributor.author TATAROV, Pavel
dc.date.accessioned 2025-11-12T15:24:33Z
dc.date.available 2025-11-12T15:24:33Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation BULGARU, Viorica; Tatiana CUȘMENCO, Liliana POPESCU; Tatiana CEȘCO; Alexandra SAVCENCO; Alexei BAERLE; Ruslan ŢĂRNĂ; Artur MACARI; Rodica STURZA; Aliona GHENDOV-MOŞANU; Elisaveta SANDULACHI; Angela GUREV și Pavel TATAROV. Tehnologii de fabricare a produselor lactate fermentate cu adaosuri vegetale. Capitolul VI. In: Elena CRISTEA; Viorica BULGARU et al. Ameliorarea calităţii alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară. Monografie colectivă. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău: Tehnica UTM, 2023, pp. 136-165. ISBN 978-9975-45-988-4. en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-988-4
dc.identifier.uri https://repository.utm.md/handle/5014/33680
dc.description.abstract Scopul lucrării este de a studia vâscozitatea iaurtului obținut din lapte de capră și a iaurtului din amestec de lapte de capră și de vacă cu adaos de fructe blanșate. Materiile prime utilizate, datorită compoziției chimice diferite, prevăd rezultate diferite pentru proprietățile reologice ale produsului finit. Iaurtul clasic din lapte de capră are un coagul mai puțin consistent în comparație cu iaurtul din lapte de vacă. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject produse lactate en_US
dc.subject adaos vegetal en_US
dc.subject vâscozitatea iaurtului en_US
dc.title Tehnologii de fabricare a produselor lactate fermentate cu adaosuri vegetale en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account