| dc.contributor.author | LUPAŞCO, Andrei | |
| dc.contributor.author | LAZĂR, Constantin | |
| dc.contributor.author | BURDUJAN, Alexandru | |
| dc.contributor.author | BECU, Ana | |
| dc.date.accessioned | 2025-05-20T17:41:26Z | |
| dc.date.available | 2025-05-20T17:41:26Z | |
| dc.date.issued | 2015 | |
| dc.identifier.citation | LUPAŞCO, Andrei; Constantin LAZĂR; Alexandru BURDUJAN şi Ana BECU. Utilizarea efectului secţiunii de aur în unele procese tehnologice. In: Conferenţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor, 26-28 noiembrie 2015. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău: Tehnica-UTM, 2015, vol. 3, pp. 192-195. ISBN 978-9975-45-440-7, ISBN 978-9975-45-443-8. | en_US |
| dc.identifier.isbn | 978-9975-45-440-7 | |
| dc.identifier.isbn | 978-9975-45-443-8 | |
| dc.identifier.uri | https://repository.utm.md/handle/5014/31602 | |
| dc.description.abstract | Deoarece gândirea estetică se bazează aproape în exclusivitate pe “legea proporţiilor”, iar cum Aceasta guvernează natura conferindu-i şi atributul de frumos, iar natura este şi sursa noastră de inspiraţie, merită să o aducem în atenţia celor care vor să se iniţieze în domeniul artelor frumoase. Secţiunea de aur poate fi un instrument de armonizare, verificare şi generare de noi metode în realizarea unor proporţii armonioase. | en_US |
| dc.language.iso | ro | en_US |
| dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
| dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
| dc.subject | secţiune de aur | en_US |
| dc.subject | spirală | en_US |
| dc.subject | roşii | en_US |
| dc.subject | alimente | en_US |
| dc.title | Utilizarea efectului secţiunii de aur în unele procese tehnologice | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: