Note de curs /curs de lecţii: Recent submissions

  • COVALIOV, Eugenia; SUHODOL, Natalia; DESEATNICOVA, Olga; STURZA, Rodica (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Suportul de curs Legislație alimentară cuprinde elementele de bază ale cadrului legislativ normativ în domeniul legislației alimentelor în Republica Moldova, analiza elementelor esențiale ale sistemului de siguranță a ...
  • SCUTARU, Iurie (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
    Notele de curs sunt destinate studenților de la specialitatea 541.3. Tehnologia vinului și produselor obținute prin fermentare, Departamentul Oenologie și Chimie, Facultatea Tehnologia Alimentelor, disciplina Oenochimie. ...
  • СУБОТИН, Юрий; ДРУЦЭ, Раиса (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Данный цикл лекций предназначен для студентов технологических специальностей дневного и заочного отделений факультета Пищевых Производств.
  • MIJA, Nina (Tehnica UTM, 2019)
    Notele de curs prezente au caracter integrativ și sunt destinate studenților, care tind să exploreze multiplele domenii de cunoaștere și dezvoltare a conceptelor de produs alimentar, tehnologie de prelucrare a produsului ...

Search DSpace


Browse

My Account