DSpace Repository
Elaborarea tehnologiei de obținere a colorantului galben alimentar din petale de șofrănel
Login
DSpace Home
→
Colecția instituțională
→
Inventii
→
ICE-USV
→
2021
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Elaborarea tehnologiei de obținere a colorantului galben alimentar din petale de șofrănel
SAVCENCO, Alexandra
URI:
http://repository.utm.md/handle/5014/26969
Date:
2021
Abstract:
Scopul proiectului constă în elaborarea tehnologiei de obținere a colorantului natural galben din petale de Șofrănel, care va avea stabilitatea termică înaltă și va fi potrivit pentru o gamă largă de produse alimentare.
Show full item record
Files in this item
Name:
Fair-ICE-USV-2021 ...
Size:
255.5Kb
Format:
PDF
View/
Open
The following license files are associated with this item:
Creative Commons
This item appears in the following Collection(s)
2021
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register