DSpace Repository

Influenţa talaşului de stejar asupra caracteristicilor organoleptice şi cromatice ale vinului roşu

Show simple item record

dc.contributor BĂLĂNUȚĂ, A.
dc.contributor.author COVACI, Ecaterina
dc.date.accessioned 2021-12-09T10:07:45Z
dc.date.available 2021-12-09T10:07:45Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation FURTUNA, Natalia. Influenţa talaşului de stejar asupra caracteristicilor organoleptice şi cromatice ale vinului roşu. In: International Conference of Young Researchers: proc. ed. 10, 23 Nov. 2012, Chişinău, Republica Moldova, 2012, pp. 75. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/18324
dc.description.abstract Unul din procedeele de ameliorare a calității vinurilor este maturarea sa în butoaie de stejar care posedă o compoziție și o textura particulară. Butoiul de stejar este un atribut tradițional în oenologia clasică dar evoluând de-a lungul secolelor, el a devenit indispensabil pentru maturarea vinurilor şi a băuturilor alcoolice tari de calitate. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Asociaţia Tinerilor Cercetători din Moldova „PRO-Ştiinţa” en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject vinuri en_US
dc.subject butoaie de stejar en_US
dc.title Influenţa talaşului de stejar asupra caracteristicilor organoleptice şi cromatice ale vinului roşu en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account