dc.contributor | BĂLĂNUȚĂ, A. | |
dc.contributor.author | COVACI, Ecaterina | |
dc.date.accessioned | 2021-12-09T10:07:45Z | |
dc.date.available | 2021-12-09T10:07:45Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | FURTUNA, Natalia. Influenţa talaşului de stejar asupra caracteristicilor organoleptice şi cromatice ale vinului roşu. In: International Conference of Young Researchers: proc. ed. 10, 23 Nov. 2012, Chişinău, Republica Moldova, 2012, pp. 75. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/18324 | |
dc.description.abstract | Unul din procedeele de ameliorare a calității vinurilor este maturarea sa în butoaie de stejar care posedă o compoziție și o textura particulară. Butoiul de stejar este un atribut tradițional în oenologia clasică dar evoluând de-a lungul secolelor, el a devenit indispensabil pentru maturarea vinurilor şi a băuturilor alcoolice tari de calitate. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Asociaţia Tinerilor Cercetători din Moldova „PRO-Ştiinţa” | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | vinuri | en_US |
dc.subject | butoaie de stejar | en_US |
dc.title | Influenţa talaşului de stejar asupra caracteristicilor organoleptice şi cromatice ale vinului roşu | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: