Browsing Nr. 3 by Title

Sort by: Order: Results:

  • SANDULACHI, E.; GORNEŢ, V. (Editura U.T.M., 2012)
    Această lucrare vizează modalitatea de apreciere a valorii nutritive a unui produs alimentar prin calcularea VN10, indicelui chimic, valorii energetice. Sunt precizaţi factorii ce determină diminuarea valorii nutritive la ...
  • POPESCU, L.; CIUMAC, J.; GUTIUM, O. (Editura U.T.M., 2012)
    Experienţele de hidratare a boabelor de soriz în regim continuu în intervalul de temperaturi 15-35 0C au arătat că creşterea temperaturii mediului de hidratare măreşte viteza de absorbţie a apei ţi umiditatea de echilibru ...
  • ZADOROJNÂI, L. (Editura U.T.M., 2012)
    În această lucrare este efectuat un studiu a metodelor existente de obţinere a acidului hialuronic. Sunt descrise cercetările efectuate referitor la obţinerea acidului hialuronic din diverse surse de materie primă locală. ...

Search DSpace


Browse

My Account