IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Recenzia monografiei "Principii de prolongarea funcționalității compușilor biologic activi în compoziții alimentare" realizată de dl. Alexei Baerle, Doctor în Chimie, Conferențiar Universitar al Departamentului Oenologie și Chimie, Universitatea Tehnică a Moldovei

Show simple item record

dc.contributor.author GĂINA, Boris
dc.date.accessioned 2023-01-19T09:05:18Z
dc.date.available 2023-01-19T09:05:18Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation GĂINA, Boris. Recenzia monografiei "Principii de prolongarea funcționalității compușilor biologic activi în compoziții alimentare" realizată de dl. Alexei Baerle, Doctor în Chimie, Conferențiar Universitar al Departamentului Oenologie și Chimie, Universitatea Tehnică a Moldovei. In: Journal of Social Sciences. 2022, V. 5, N. 4, pp. 174-175. ISSN 2587-3490, eISSN 2587-3504. en_US
dc.identifier.issn 2587-3490
dc.identifier.issn 2587-3504
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/22037
dc.description.abstract Monografia reprezintă un studiu al problematicii păstrării, sau, în exprimarea autorului, „prolongării” funcționalității compușilor biologic activi (CBA) în organismele vii, în sisteme model, în cadrul compozițiilor alimentare și alimentelor reale. Subiectul studiului este actual în condiții de predominanța monoculturilor în agricultura contemporană, fapt, care generează necesitatea suplimentării produselor alimentare cu compușii biologic activi, preponderent proveniți din sursele vegetale de alternativă. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Technical University of Moldova en_US
dc.relation.ispartofseries Journal of Social Sciences;2022, V. 5, N. 4
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject compuși biologic activi en_US
dc.subject Baerle Alexei en_US
dc.subject recenzii en_US
dc.title Recenzia monografiei "Principii de prolongarea funcționalității compușilor biologic activi în compoziții alimentare" realizată de dl. Alexei Baerle, Doctor în Chimie, Conferențiar Universitar al Departamentului Oenologie și Chimie, Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account