Browsing by Subject "yoghurts"

Sort by: Order: Results:

  • POPOVSCHI, Ecaterina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Scopul general al studiului constă în elaborarea unei noi metode de producere a colorantului galben din petalele de șofrănel. Obiectivele sânt: 1. Analiza informațiilor despre coloranții alimentelor; 2. Separarea experimentală ...
  • POPESCU, Liliana; GHENDOV-MOŞANU, Aliona; STURZA, Rodica; PATRAŞ, Antoanela; LUNG, Ildiko; OPRIŞ, Ocsana-Ileana; SORAN, Maria-Loredana (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2021-02-28)
    Invenţia se referă la industria laptelui, şi anume la un procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltă. Procedeul, conform invenţiei,include standardizarea laptelui, pasteurizarea, răcirea,însămânţarea cu ...
  • STURZA, Rodica; DESEATNICOV, Olga; REŞITCA, Vladislav; HARITONOV, Svetlana; POPOVICI, Cristina (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2006-07-31)
    Invenţia se referă la industria laptelui şi poate fi utilizată la fabricarea produselor lactoacide, şi anume a chefirului, bifiluxului şi iaurtului. Procedeul de fabricare a produselor lactoacide cu valoare biologică sporită ...
  • BULGARU, Viorica; BOTEZAT, Olga (Tehnica–Info, 2018)
    Goat milk is perfect as a food recommended for children's nutrition due to its well-balanced chemical composition, curative properties, fine curd formation and high digestibility. In this paper 5 samples of goat milk ...
  • CUȘMENCO, Tatiana; SANDULACHI, Elisaveta; BULGARU, Viorica; MACARI, Artur; NETREBA, Natalia; SANDU, Iuliana; DIANU, Irina (Technical University of Moldova, 2023)
    The objective of this study was to investigate the impact of adding aronia (Aronia melenocarpa), raspberry (Rubus idaeus), and strawberry (Fragaria xananassa) in the form of 10% puree to a mixture of cow's and goat's milk ...

Search DSpace

Browse

My Account