Browsing by Author "SANDULACHI, L."

Sort by: Order: Results:

  • TATAROV, P.; SANDULACHI, L. (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2008)
    Ciclul de prelegeri a disciplinei „Chimia produselor alimentare” este destinat studenţilor specialităţilor: 541.2 - „Tehnologia produselor alimentare”, 541.1 - „Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice” şi 552.2 - ...
  • TATAROV, P.; SANDULACHI, L. (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2010)
    Ciclul de prelegeri al disciplinei „Chimia produselor alimentare” este destinat studenţilor specialităţilor: 541.2 - „Tehnologia produselor alimentare”, 541.1 - „Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice”, 552.2 - ...
  • ROŞCA, I.; RUBŢOV, S.; SANDULACHI, L.; CIOBANU, C.; PATRAŞ, A. (Tehnica UTM, 2018)
    În lucrare sunt prezentate cercetările privind optimizarea termenului de păstrare a produselor de patiserie (biscuiți, turte dulci, mafine ) fabricate cu adaos de pulbere de măceșe (0,5-1,5% față de masa făinii). Se ...

Search DSpace

Browse

My Account