Browsing by Author "JECHIU, A."

Sort by: Order: Results:

  • Chocolate 
    CIUMAC, Valeria; JECHIU, A. (Tehnica UTM, 2010)
    Nothing beats a good piece of chocolate. It’s rich, smooth, creamy and makes us feel good. It’s still hard to think of chocolate as a healthy food. Part of the allure is the guilty pleasure of eating it. But before we raid ...
  • JECHIU, A. (Tehnica UTM, 2010)
    Eponimia este una din căile de formare a lexicului specializat . Ea prezintă interes nu numai pentru specialiştii în terminologie, dar şi pentru didacticieni. Pentru o asimilare eficace a cunoştinţelor de către studenţi, ...
  • ARHIPOV, Serghei; JECHIU, A. (Tehnica UTM, 2010)
    Any substance, usually composed of carbohydrates, fats, proteins and water that can be eaten or drunk by an animal, including humans, for nutrition or pleasure we call FOOD. The food of future is genetically modified food ...
  • JECHIU, A. (Tehnica UTM, 2013)
    În acest articol vom încerca să analizăm tipurile de inteligenţe şi impactul lor în dezvoltarea competenţelor de comunicare în limba engleză. Utilizarea inteligenţelor multiple în învăţământul tehnic oferă posibilitate ...
  • JECHIU, A. (Tehnica UTM, 2010)
    Progresul tehnic, mondializarea şi interculturalitatea au un impact puternic asupra limbilor. Importul de noi tehnologii şi de noi practici economice favorizează migraţiunea termenilor din limba sursă în alte limbi. Care ...
  • JECHIU, A. (Tehnica UTM, 2014)
    In acest articol este abordat un subiect de certă actualitate în sporirea eficienţei procesului de învăţare a limbii engleze de către studenţii de la facultăţile cu profil ingineresc, şi anume: instruirea modulară. Autoarea ...
  • JECHIU, A. (Tehnica UTM, 2015)
    În lucrarea de față este prezentată experiența didactică de aplicare a metodelor interactive în cadrul lecțiilor de limbă engleză și eficiența lor în formarea competențelor comunicative la studenții de la două facultăți ...

Search DSpace

Browse

My Account