dc.contributor.author | ROTARI, Lilia | |
dc.date.accessioned | 2020-06-02T11:28:37Z | |
dc.date.available | 2020-06-02T11:28:37Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | ROTARI, Lilia. Utilizarea germenilor de grâu pentru fabricarea produselor de cofetărie făinoase cu destinaţie funcţională. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor = The Technical Scientific Conference of Undergraduate, Master and PhD Students, Universitatea Tehnică a Moldovei, 1-3 Aprilie, 2020. Chișinău, 2020, vol. 1, pp. 461-464. ISBN 978-9975-45-632-6. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-632-6 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/8593 | |
dc.description.abstract | Lucrarea prezintă studiul bibliografic privind posibilităţii introducerii grâului germinat în produse de cofetărie făinoase, s-a analizat valoarea nutritivă a grâului germinat. Adăugarea grâului germinat în reţeta produselor de cofetărie făinoase va contribui la mărirea valorii nutritive a produsului finit şi va difersifica sortiment de produse cu destinaţie funcţională. | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.publisher | Tehnica UTM | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | produse de cofetărie | en_US |
dc.subject | produse făinoase | en_US |
dc.subject | germeni de grâu | en_US |
dc.subject | boabe de grâu germinate | en_US |
dc.subject | făină de grâu germinat | en_US |
dc.title | Utilizarea germenilor de grâu pentru fabricarea produselor de cofetărie făinoase cu destinaţie funcţională | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: