dc.contributor.advisor | CIUMAC, Jorj | |
dc.contributor.author | GUTIUM, Olga | |
dc.date.accessioned | 2020-04-17T08:13:36Z | |
dc.date.available | 2020-04-17T08:13:36Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | GUTIUM, Olga. Studiul influenţei unor factori tehnologici asupra valorii nutritive şi biologice a boabelor de năut : 235.01. – Tehnologia produselor alimentare de origine vegetală (Tehnologia produselor alimentației publice) : tz. doct. în șt. tehnice. Cond. şt. CIUMAC Jorj. Chişinău, 2015. 172 p. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/8037 | |
dc.description | Teza de doctor & Autoreferat | en_US |
dc.description.abstract | Scopul lucrării este studiul influenţei parametrilor tehnologici asupra calităţilor nutriţionale și de consum ale boabelor de năut și identificarea condițiilor optimale de prelucrare și utilizare a lor. Obiectivele lucrării sânt: cercetarea compoziției chimice și hidratării boabelor de năut; evaluarea influenței tratamentelor tehnologice asupra valorii nutritive și texturii boabelor de năut; caracterizarea proprietăților funcționale și tehnologice și valorificarea făinii de năut în produse alimentare. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | năut | en_US |
dc.subject | făină de năut | en_US |
dc.subject | alimente fortificate | en_US |
dc.title | Studiul influenţei unor factori tehnologici asupra valorii nutritive şi biologice a boabelor de năut | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
The following license files are associated with this item: