DSpace Repository

Procesul de fermentaţie combinată a mustului de struguri la producerea vinurilor albe

Show simple item record

dc.contributor.advisor BALANUŢĂ, Anatol
dc.contributor.author NAZARIA, Aliona
dc.date.accessioned 2020-04-16T07:35:49Z
dc.date.available 2020-04-16T07:35:49Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation NAZARIA, Aliona. Procesul de fermentaţie combinată a mustului de struguri la producerea vinurilor albe : 253.03 - Tehnologia băuturilor alcoolice şi nealcoolice : tz. doct. în șt. tehnice. Cond. şt. BALANUŢĂ Anatol. Chişinău, 2017. 134 p. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/8015
dc.description Teza de doctor & Autoreferat en_US
dc.description.abstract Scopul și obiectivele lucrării sânt: studierea și aplicarea procesului de fermentație alcoolică combinată a mustului la producerea vinurilor albe seci, cu conținut corectat de alcool și din struguri supracopți. Obiectivele: studierea procedeelor de imobilizare și regenerare a levurilor selecționate active; perfecționarea regimurilor tehnologice la producerea vinurilor materie primă albe seci, vinurilor cu conținut corectat de alcool și din struguri supracopți, precum și implementarea tehnologiilor noi. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject levuri uscate en_US
dc.subject regenerare en_US
dc.subject fermentație alcoolică en_US
dc.title Procesul de fermentaţie combinată a mustului de struguri la producerea vinurilor albe en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account