dc.contributor.advisor | BALANUŢĂ, Anatol | |
dc.contributor.author | NAZARIA, Aliona | |
dc.date.accessioned | 2020-04-16T07:35:49Z | |
dc.date.available | 2020-04-16T07:35:49Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | NAZARIA, Aliona. Procesul de fermentaţie combinată a mustului de struguri la producerea vinurilor albe : 253.03 - Tehnologia băuturilor alcoolice şi nealcoolice : tz. doct. în șt. tehnice. Cond. şt. BALANUŢĂ Anatol. Chişinău, 2017. 134 p. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/8015 | |
dc.description | Teza de doctor & Autoreferat | en_US |
dc.description.abstract | Scopul și obiectivele lucrării sânt: studierea și aplicarea procesului de fermentație alcoolică combinată a mustului la producerea vinurilor albe seci, cu conținut corectat de alcool și din struguri supracopți. Obiectivele: studierea procedeelor de imobilizare și regenerare a levurilor selecționate active; perfecționarea regimurilor tehnologice la producerea vinurilor materie primă albe seci, vinurilor cu conținut corectat de alcool și din struguri supracopți, precum și implementarea tehnologiilor noi. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | levuri uscate | en_US |
dc.subject | regenerare | en_US |
dc.subject | fermentație alcoolică | en_US |
dc.title | Procesul de fermentaţie combinată a mustului de struguri la producerea vinurilor albe | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
The following license files are associated with this item: