dc.contributor.author | STECLARU, Dorina | |
dc.date.accessioned | 2019-08-08T07:13:53Z | |
dc.date.available | 2019-08-08T07:13:53Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | STECLARU, Dorina. Pâinea – sursa de baza a alimentarii. Totusi, ce pâine alegem? In: Conferința Tehnico-Științifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor și Studenților, Universitatea Tehnică a Moldovei, 17 – 19 noiembrie, 2010. Chișinău, 2011, vol. 3, pp. 288-291. ISBN 978-9975-45-065-2. ISBN 978-9975-45-160-4 (Vol. 3). | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-065-2 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/4139 | |
dc.description.abstract | Pâinea este sursa de bază a alimentării, produs întrebuinţat zilnic, simbol, care ocupă locul central in toate religiile şi culturile. Sectorul de fabricare a produselor de panificaţie este unul din sectoarele principale ale ţării, datorită importanţei sale pentru alimentarea populaţiei. Astăzi, în condiţiile creşterii rapide a preţurilor şi a reducerii puterii de cumpărare a consumatorilor, de multe ori se uită de calitatea produselor şi mai ales, de impactul utilizării acestora asupra sănătăţii. Din acest motiv, in articolul de mai jos descriem de ce e necesar să ştim ce produs alegem atunci când vorbim de „pâine”. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Tehnica UTM | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | pâine | en_US |
dc.subject | sănătate | en_US |
dc.title | Pâinea – sursa de baza a alimentarii. Totusi, ce pâine alegem? | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: