dc.contributor.author | URSU, Sorina | |
dc.date.accessioned | 2019-07-28T13:28:01Z | |
dc.date.available | 2019-07-28T13:28:01Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | URSU, Sorina. Importanţa glutationului în vin. In: Conferința Tehnico-Științifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor și Studenților, Universitatea Tehnică a Moldovei, 17 – 19 noiembrie, 2010. Chișinău, 2011, vol. 2, pp. 124-125. ISBN 978-9975-45-065-2. ISBN 978-9975-45-159-8 (Vol.2). | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-065-2 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/3891 | |
dc.description.abstract | Articolul dat este o analiză bibliografică generală asupra proprietăţilor chimice şi biologice ale glutationului şi importanţa lui în producerea vinurilor. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Tehnica UTM | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | glutation | en_US |
dc.subject | proces | en_US |
dc.subject | reacţie | en_US |
dc.subject | valoarea potenţialului redox | en_US |
dc.subject | must | en_US |
dc.subject | vin | en_US |
dc.title | Importanţa glutationului în vin | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: