DSpace Repository

Studierea capacitatăţii de rehidratare a tomatelor uscate prin diferite metode

Show simple item record

dc.contributor.author LUPAŞCO, Andrei
dc.contributor.author ROTARI, Oxana
dc.contributor.author POCHITCHIN, Elena
dc.date.accessioned 2019-07-28T13:14:04Z
dc.date.available 2019-07-28T13:14:04Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.citation LUPAŞCO, Andrei, ROTARI, Oxana, POCHITCHIN, Elena. Studierea capacitatăţii de rehidratare a tomatelor uscate prin diferite metode. In: Conferința Tehnico-Științifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor și Studenților, Universitatea Tehnică a Moldovei, 17 – 19 noiembrie, 2010. Chișinău, 2011, vol. 2, pp. 111-112. ISBN 978-9975-45-065-2. ISBN 978-9975-45-159-8 (Vol.2). en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-065-2
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/3886
dc.description.abstract În prezenta lucrare este studiată capacitatea de rehidratare a tomatelor uscate prin diferite aporturi de energie: convecţie şi convecţie cu microunde. Este analizată influenţa temperaturii agentului termic şi metodei aplicate de deshidratare. S-a stabilit, că cu majorarea temperaturii şi aplicării metodei combinate capacitatea de rehidratre a tomatelor uscate creşte semnificativ. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Tehnica UTM en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject tomate en_US
dc.subject rehidratare en_US
dc.subject convecţie en_US
dc.subject microunde en_US
dc.title Studierea capacitatăţii de rehidratare a tomatelor uscate prin diferite metode en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account