dc.contributor.author | LUPAŞCO, Andrei | |
dc.contributor.author | ROTARI, Oxana | |
dc.contributor.author | POCHITCHIN, Elena | |
dc.date.accessioned | 2019-07-28T13:14:04Z | |
dc.date.available | 2019-07-28T13:14:04Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | LUPAŞCO, Andrei, ROTARI, Oxana, POCHITCHIN, Elena. Studierea capacitatăţii de rehidratare a tomatelor uscate prin diferite metode. In: Conferința Tehnico-Științifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor și Studenților, Universitatea Tehnică a Moldovei, 17 – 19 noiembrie, 2010. Chișinău, 2011, vol. 2, pp. 111-112. ISBN 978-9975-45-065-2. ISBN 978-9975-45-159-8 (Vol.2). | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-065-2 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/3886 | |
dc.description.abstract | În prezenta lucrare este studiată capacitatea de rehidratare a tomatelor uscate prin diferite aporturi de energie: convecţie şi convecţie cu microunde. Este analizată influenţa temperaturii agentului termic şi metodei aplicate de deshidratare. S-a stabilit, că cu majorarea temperaturii şi aplicării metodei combinate capacitatea de rehidratre a tomatelor uscate creşte semnificativ. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Tehnica UTM | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | tomate | en_US |
dc.subject | rehidratare | en_US |
dc.subject | convecţie | en_US |
dc.subject | microunde | en_US |
dc.title | Studierea capacitatăţii de rehidratare a tomatelor uscate prin diferite metode | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: