dc.contributor.advisor | STURZA, Rodica | |
dc.contributor.author | EMILIAN, Valentina | |
dc.date.accessioned | 2025-02-20T18:34:59Z | |
dc.date.available | 2025-02-20T18:34:59Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | EMILIAN, Valentina. De la materie primă până la îmbuteliere - S.A. BarzaAlbă comparativ cu procesul france. Programul de studiu Oenologie, Enoturism şi Pieţe Viti-Vinicole. Conducător ştiinţific STURZA Rodica. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chișinău, 2025. | en_US |
dc.identifier.uri | https://repository.utm.md/handle/5014/29784 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Adnotare, Annotation, Cuprins, Introducere, Bibliografie. | en_US |
dc.description.abstract | Scopul lucrării: scopul urmărit a fost concretizat în următoarele obiective: analiza principalelor aspecte privind producerea divinului; cercetarea metodei franceze de producere și dezvoltărea tehnologică; analiza sferei de comercializare a divinului. Valoarea teoretică a tezei: valoarea teoretică a tezei constă în faptul că tema dată este puțin examinată în literatura de specialitate autohtonă. Multitudinea de cauze, examinate în lucrare, denotă necesitatea studierii profundă a temei date. În acest sens lucrarea va oferi un suport tehnico-practic, atât pentru studenți, cât și pentru practicieni. | en_US |
dc.description.abstract | The aim of the work: the aim pursued was embodied in the following objectives: analysis of the main aspects regarding the production of the divine; research of the French method of production and technological development; analysis of the commercialization of the divine. The theoretical value of the thesis: the theoretical value of the thesis consists in the fact that the given topic is little examined in the local specialized literature. The multitude of causes examined in the paper denotes the need for deep study of the given theme. In this sense, the work will provide a support practical techniques for both students and practitioners. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | îmbuteliere | en_US |
dc.subject | procesul france | en_US |
dc.subject | french process | en_US |
dc.subject | bottling | en_US |
dc.title | De la materie primă până la îmbuteliere - S.A. Barza Albă comparativ cu procesul france | en_US |
dc.title.alternative | From raw material to bottling –S.A.The White Stork compared to the French process | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
The following license files are associated with this item: