dc.contributor.author | CAPCANARI, Tatiana | |
dc.contributor.author | CHIRSANOVA, Aurica | |
dc.contributor.author | SIMINIUC, Rodica | |
dc.date.accessioned | 2024-05-08T06:58:54Z | |
dc.date.available | 2024-05-08T06:58:54Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | CAPCANARI, Tatiana, CHIRSANOVA, Aurica, SIMINIUC, Rodica. Sos de cofetărie funcțional pe bază de păstăi de carob (Ceratonia siliqua) autohtone fără zahăr adăugat. In: International Fair of Innovation and Creative Education for Youth (ICE-USV): 5th ed., 28-29 May. 2021, Suceava, Romania: book of abstracts, Suceava, 2021, pp. 32-34. ISBN 978-606-8992-18-1. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-606-8992-18-1 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/27041 | |
dc.description.abstract | Cercetarea este dedicată creării de noi produse funcționale folosind compuși bioactivi extrași din materiale vegetale autohtone. A fost dezvoltată tehnologia unui sos de cofetărie funcțional pe bază de Carob (Ceratonia siliqua) fără zahăr adăugat. Pentru prima dată au fost utilizare păstăi de Carob autohton în calitate de materii prime vegetale cu potențial funcțional. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Ștefan cel Mare University of Suceava, Romania | en_US |
dc.relation.ispartofseries | International Fair of Innovation and Creative Education for Youth (ICE-USV);5th ed., 28-29 May. 2021, Suceava, Romania | |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | sosuri de cofetărie | en_US |
dc.subject | produse funcționale | en_US |
dc.subject | compuși bioactivi naturali | en_US |
dc.subject | carob (Ceratonia siliqua) | en_US |
dc.title | Sos de cofetărie funcțional pe bază de păstăi de carob (Ceratonia siliqua) autohtone fără zahăr adăugat | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: