dc.contributor.author | CAPCANARI, Tatiana | |
dc.contributor.author | CHIRSANOVA, Aurica | |
dc.contributor.author | RADU, Oxana | |
dc.contributor.author | DESEATNICOVA, Olga | |
dc.date.accessioned | 2024-04-12T10:23:04Z | |
dc.date.available | 2024-04-12T10:23:04Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | CAPCANARI, Tatiana et al. Mecanica. Managementul restaurantelor și serviciilor de catering: Manual universitar. Univ. Tehn. a Moldovei. Fac. Tehnologia Alimentelor, Dep. Alimentație şi Nutriție: Tehnica-UTM, 2023. 220 p. ISBN 978-9975-64-368-9. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-64-368-9 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/26800 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Introducere, Bibliografie. Textul integral al publicaţiei poate fi accesat pe site-ul https://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. | en_US |
dc.description.abstract | Manualul universitar este destinat studenţilor ciclului II, studii de master, Facultatea Tehnologia Alimentelor, Departamentul Alimentație și Nutriție, specialitatea 072 Managementul restaurantelor și nutriție, și studenților ciclului I cu forma de învăţământ la zi şi cu frecvenţă redusă, programele de studii 0721.1 Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice; 0721.2 Tehnologia produselor alimentare (Filiera Francofonă); 1010.1 Servicii publice de nutriţie; 1013.1 Servicii hoteliere, turism și agrement. Manualul cuprinde aspecte de management al întreprinderilor de alimentație publică, organizarea proceselor de lucru, analiza experienței internaționale și naționale a motivației personalului în activitatea de restaurant, experiența internațională de cercetare a marketingului și culturii organizaționale în industria restaurantelor, tehnici de automatizare, precum și principii de funcționare și dezvoltare a industriei catering. În cadrul manualului sunt expuse activități manageriale ale întreprinderilor specializate în organizarea meselor festive, a restaurantelor cu specific național moldovenesc, managementul activității de tip festival gastronomic și dezvoltate unele concepte de funcționare a acestora. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | managementul restaurantelor | en_US |
dc.subject | managementul serviciilor de catering | en_US |
dc.title | Managementul restaurantelor și serviciilor de catering: Manual universitar | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
The following license files are associated with this item: